Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tak toto nemá chybu! Bývalý frajer hviezdnej Kardashianky randí s... Aha, verná kópia jej sestry

Khloe Kardashian Zobraziť galériu (3)
Khloe Kardashian (Zdroj: SITA)

MIAMI - Tú podobu nejde prehliadnuť! Bývalý partner Khloé Kardashian (39) - raper French Montana (38) sa na posledných záberoch objavil po boku ženy, ktorá je zrejme jeho novou milenkou. Viacero jeho fanúšikov si všimlo, že sa až nápadne podobá na sestru jeho ex. Vidíte to tam aj vy?

French Montana sa narodil v Maroku a prvých 13 rokov prežil na predmestí Casablancy. Následne sa aj so svojou rodinou presťahoval do New Yorku a tam úspešne rozbehol svoju hudobnú kariéru. Momentálne patrí medzi najznámejších raperov a jeho hudba si našla fanúšikov po celom svete.

V rokoch 2013 a 2014 sa pravidelne rozchádzal a následne dával dokopy s Khloé Kardashian. V týchto dňoch ich románik tak trošku opäť ožil. Dôvodom sú najnovšie zábery spomínaného umelca. Pohľad na ne totiž mnohým fanúšikom Kardasihanok zdvihli obočie...

Na pláži v Miami sa totiž objavil po boku neznámej ženy, ktorá však nápadne pripomínala hviezdu slávnej rodiny. Ak si však myslíte, že sa jedná o vernú kópiu Khloé, tak ste na omyle. Mnohí fanúšikovia totiž tvrdia, že sa im neznáma kráska podobá viac na jej sestru Kim.

French Montana s neznámou ženou
Zobraziť galériu (3)
French Montana s neznámou ženou  (Zdroj: Profimedia)

Tak toto nemá chybu!
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Khloé KardashianKim KadrashianFrench Montana
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu