Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slávna kráska ako novodobá Eva z raja: Týmto jablkom by nepohrdol žiaden Adam!

Khloe Kardashian
Khloe Kardashian (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Tak toto sa ozaj vydarilo! Hviezdnej Khloé Kardashian (39) sa dostalo veľkej pocty. Najnovšie vydanie magazínu tmrw je venované práve jej a jeho súčasťou sú aj zábery, ktoré rozpália nejedného z jej fanúšikov.

Khloé síce svoje šťastie v láske ešte nenašla, avšak vďaka neverníkovi Tristanovi Thompsonovi je z nej dvojnásobná mamička. Dcérka True má päť rokov, synček Tatum, ktorého vynosila a porodila náhradná matka, má rok. 

V médiách sa už neraz zdôrazňovalo, že Khloé v priebehu rokov prešla výraznou premenou svojho zovňajšku. Kým v minulosti bola označovaná za najškaredšiu Kardashianku, dnes jej tak už nikto nepovie. 

Že ma sexepílu na rozdávanie, dokazuje aj najnovšie vydanie magazínu tmrw. Na záberoch sa Khloé predviedla ako hriešna Eva z raja. Nechýbajú zmyselné pózy s červeným jablkom či hadom a poriadne hriešne outfity. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tmrw (@tmrwmag)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tmrw (@tmrwmag)

Súčasťou vydania je aj rozhovor s hviezdnou kráskou, ktorá sa netají tým, že ju názor verejnosti na jej osobu už až tak veľmi netrápi. „Je to sila, ale čím som staršia, je pre mňa dôležité cítiť sa dobre a pohodlne v mojej koži. Je mi jedno, či niekto súhlasí s tým, čo robím, hlavné je, aby som sa cítila dobre,” uviedla napríklad známa Kardashianka. 

Viac o téme: Khloé Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu