Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

KÚZELNÁ PREMENA v šoubiznise: Z prominentného synáčika je brutálne sexi chlap!

Christopher Schwarzenegger Zobraziť galériu (3)
Christopher Schwarzenegger (Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Je z neho úplne iný človek... Tie časy, keď bol Christopher Schwarzenegger (25) v médiách označovaný za tučka a ľudia pri pohľade na neho trúsili poznámky typu - Ako je možné, že má legendárny Terminátor takého obézneho syna? - sú už dávno preč. Z mladíka je totiž brutálne sexi chlap!

Keď sa povie Arnold Schwarzenegger, ľudia si vybavia legendárneho akčného hrdinu, ktorý sa venoval kulturistike od svojich 15 rokov. A pravidelný pohyb, zdravý životný štýl a návšteva fitnesscentra sú pre neho samozrejmosťou aj dnes, keď má 76 rokov. 

Slávny herec je v tomto veľkým vzorom aj svojim deťom. Jeho nemanželský syn Joseph Baena sa tiež venuje kulturistike a svojmu otcovi akoby z oka vypadol. Svaly skrýva pod tričkom aj Terminátorov syn Patrick a najnovšie vzhľadom ohuruje aj jeho mladší brat Christopher.

Toho v týchto dňoch cestou z fitnesscentra nafotili paparazzi. Mladík, ktorý dlhé roky bojoval s nadváhou, dnes vyzerá ako úplne iný človek. A niet pochýb, že aj opačné pohlavie o neho teraz bude viac javiť záujem. 

Christopher Schwarzenegger kedysi
Zobraziť galériu (3)
Christopher Schwarzenegger kedysi  (Zdroj: profimedia.sk)

Christopher Schwarzenegger v súčasnosti
Zobraziť galériu (3)
Christopher Schwarzenegger v súčasnosti  (Zdroj: profimedia.sk)

Arnold Schwarzenegger bežne dáva fanúšikom cenné rady a tipy. „Moja rada pre začiatočníkov je jednoduchá - Začnite! A potom pokračujte, kým sa to pre vás nestane rutinou. Pre mnohých ľudí je ten prvý krok najťažší. Nájdite si niečo, čokoľvek, čo budete robiť. Motivácia vie vyprchať. Ale vytrvalosť a rutina je to, čo vás podrží,” uviedol v jednom zo svojich odporúčaní.

Viac o téme: Christopher Schwarzenegger
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu