Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Legendárny Terminátor by sa na Slovensku nezastavil: Pláta výtlky, bejby! Ale... Ježíííš, to je trapas

Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Jedného Schwarzeneggra do každého slovenského mesta! Slávny Arnold Schwarznegger dokázal, že je mužom činu. Na sociálnej sieti Instagram totiž zverejnil video, ktorého ho zachytáva pri riešení problému, ktorý sužoval viacerých jeho susedov. Legendárny Terminátor sa totiž rozhodol svojpomocne opraviť výtlk pred jeho domom. Celé to však má háčik...

Namiesto sťažnosti sa pustil do akcie! Arnold Schwarzenegger poriadne vyrazil dych svojím followerrom. Na sociálnej sieti Instagram totiž zverejnil video, ako pláta veľký výtlk na ceste. Niet pochýb, že mnohí Slováci si pri pohľade na to povzdychnú, že by sme ho potrebovali mať aj u nás na Slovenku. 

„Celé susedstvo hnevala táto obrovská diera, ktorá týždne ničila naše autá a bicykle. Spolu s mojim tímom sme to išli opraviť. Ja vždy hovorím, nesťažujme sa, ale namiesto toho niečo spravme. Nech sa páči!” napísal k videu slávny herec, ktorému práca s lopatou išla skutočne od ruky. 

A hoci fanúšikovia na jeho adresu nešetrili chválami a nadšení a vďační boli určite aj jeho susedia, ukázalo sa, že išlo o pomerne unáhlené rozhodnutie. Ako uvádza The Guardian, predstavitelia mesta tvrdia, že nešlo o žiaden výmoľ, ale o výkop, ktorý bol nevyhnutný kvôli prácam, ktoré vykonáva energetická spoločnosť. Schwarzenegger podľa nich celú situáciu skomplikoval. Tento výtlk bude musieť byť znovu otvorený, aby mohli byť potrebné práce dokončené.

Viac o téme: Arnold Schwarzenegger
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu