Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

ŽALOSTNÝ POHĽAD na hrob Ivany Trump (†73): Preboha! Toto je veľká HANBA

Ivana Trump Zobraziť galériu (3)
Ivana Trump (Zdroj: SITA)

NEW JERSEY - Tá sa musí v hrobe obracať! Keď po smrti bývalej modelky a podnikateľky Ivany Trump (†73) vyšlo najavo, že bude pochovaná v golfovom areáli, ktorý vlastní jej exmanžel Donald Trump (77), hádam každý čakal, že miesto jej posledného odpočinku bude veľkolepé. Opak je však pravdou. Toto si slávna blondínka nezaslúžila!

Už od momentu, ako vyšlo najavo, že Ivana bude pochovaná na Trumpovom golfovom ihrisku v Bedminsteri, mnohí jedinci nešetrili kritikou. Jej exmanžela Donalda obvinili z toho, že tak urobil, aby nemusel platiť štátu určité poplatky, od ktorých sú určité pohrebiská oslobodené.

Viacerí však mali pochopenie pre to, že rodina práve tam vybrala miesto jej posledného odpočinku. Spoločne s deťmi Ivankou (41), Donaldom jr. (45) a Erikom (39) tam totiž bežne trávili letné dovolenky. 

Čo ale absolútne nemožno pochopiť, je fakt, v akom žalostnom stave sa hrob Ivany Trumpovej nachádza. Tabuľka, na ktorej je napísané meno zosnulej, i dátumy narodenia a úmrtia, je totiž zarastená trávou a už ju ani veľmi nie je vidno. O nejakých kvetoch, či sviečkach ani nemôže byť reč...

Po tom, ako sa v médiách a na sociálnych sieťach objavili šokujúce zábery, poskytol jeden z Trumpových právnikov zvláštne vyjadrenie a odôvodnenie toho, prečo Ivanin hrob takto vyzerá. „Čakáme, nech si pôda sadne  potom tam bude umiestnený veľký náhrobok,” uviedol. 

Viac o téme: Ivana TrumpIvana Trumpová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu