Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

DRÁMA pri pôrode slávnej modelky: Synček skončil na JIS-ke!

Lara Stone Zobraziť galériu (5)
Lara Stone (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Prežili chvíle plné strachu a obáv! Zo slávnej modelky Lary Stone (39) je už dvojnásobná mamička. K 10-ročnému synovi pribudol ďalší chlapček. Jeho príchod na svet však bol sprevádzaný komplikáciami.

Lara Stone prostredníctvom sociálnej siete Instagram oznámila svetu, že sa ich rodinka rozrástla. Slávna kráska má za manžela developera Davida Grievsona, s ktorým sa v roku 2018 spoznali cez Tinder. Dvojica má spolu 10-ročného syna Alfreda, ku ktorému nedávno pribudol bratček menom Bob. 

„Bábätko sa narodilo minulý týždeň a strávilo pár veľmi hrozivých dní na JIS-ke. Sme tak veľmi šťastní, že ho máme doma spolu s nami a veľmi ho ľúbime,” uviedla Lara a zverejnila aj jeho fotku. Komplikácie, kvôli ktorým prominentná rodinka prežívala chvíle plné strachu, nekonkretizovala.

Pod príspevkom sa hromadia gratulácie od fanúšikov i modelkiných kolegýň. „Lara, gratulujem. Teším sa spolu s tebou,” napísala napríklad Eva Herzigová. „Budúci kráľ sveta,” pridal komentár pyšný tatko. 

O druhom tehotenstve slávnej modelky verejnosť dlho nevedela. Prezradili ju až paparazzi zábery, keď sa v uliciach objavila v kvetovaných šatách a poriadne veľkým bruškom. 

Lara Stone
Zobraziť galériu (5)
Lara Stone  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Lara Stone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu