Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Manželstvo slávnej speváčky definitívne v troskách: Na povrch vyplávali prvé detaily!

Ariana Grande Zobraziť galériu (2)
Ariana Grande (Zdroj: TASR/Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

LONDÝN - Špekulácie sa nakoniec potvrdili. Speváčka Ariana Grande (30) a jej partner Dalton Gomez už netvoria pár a ich manželstvo je tak definitívne minulosťou. S touto informáciou sa objavilo aj viacero detailov, ktoré prezrádzajú, čo je dôvodom ich rozvodu.

Počas včerajšieho dňa sme vás informovali o tom, že sa začalo špekulovať o rozvode Ariany Grande a jej partnera Daltona Gomeza. Tieto dohady spôsobila samotná speváčka, ktorá sa na verejnosti ukázala bez obrúčky.

Následne však tieto správy potvrdili aj ľudia z ich okolia. Manželstvo jednej z najznámejších hudobníčok sveta je tak definitívne v troskách a začínajú sa objavovať aj prvé detaily, ktoré objasňujú, prečo sa tak stalo.

Podľa informácii magazínu TMZ sa začali rozdiely medzi touto dvojicou prejavovať po skončení pandémie. Gomez sa totiž nedokázal vyrovnať so slávou a fanúšikmi, ktorí jeho polovičku neustále prenasledovali. Rozdiely medzi nimi postupne ich manželstvo zničili a poslednou kvapkou bolo, keď Grande v decembri odišla do Londýna, kde natáčala film Wicked.

V januári sa definitívne rozišli, avšak v máji sa Gomez pokúsil ich vzťah zachrániť a pricestoval za svojou manželkou do Londýna. Ich druhá šanca však vydržala len 2 týždne a následne dali za ich vzťahom definitívnu bodku. Ani jeden z nich sa však k rozvodu zatiaľ nevyjadril.

Manželstvo slávnej speváčky definitívne
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram AG)

Viac o téme: Ariana Grande
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu