Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Slávna speváčka rozbila rodinu známeho herca: Je ženatý a má dieťa... Kvôli nej požiadal o ROZVOD!

Ariana Grande Zobraziť galériu (3)
Ariana Grande (Zdroj: TASR/Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

LOS ANGELES - V posledných dňoch zatienil osobný život Ariany Grande (30) aj jej hviezdnu kariéru. Verejnosť sa totiž dozvedela o tom, že so svojím manželom Daltonom Gomezom sa rozvádza a následne si našla za neho náhradu. Tou je herec Ethan Slater (31), ktorý je však ženatý a kvôli slávnej hudobníčke požiadal o rozvod.

Počas minulého týždňa sme vás na Topkách informovali o tom, že Ariana Grande sa z rozpadu svojho manželstva otriasla pomerne rýchlo. Za svojho manžela si už totiž našla náhradu, ktorou je herec Ethan Slater.

Dvojica sa spoznala počas natáčania filmu Wicked a podľa viacerých zdrojov tvoria pár už niekoľko mesiacov. Ako sa však ukázalo, Slater je už niekoľko rokov ženatý so svojou stredoškolskou láskou Lilly, s ktorou má 11-mesačného syna.

Podľa magazínu TMZ však chce dať herec za jeho manželstvom definitívnu bodku a počas včerajšieho dňa podal žiadosť o rozvod. Pre jeho polovičku tak ide po prevalení jeho nevery o ďalšiu tvrdú ranu.

Aj napriek tomu, že sa v rozvodových papieroch o konkrétnych dôvodoch nehovorilo, podľa zdrojov z okolia jeho manželky je za koncom ich manželstva práve hviezdna speváčka. „Je to hrozné. Milovali sa už od strednej a majú dieťa. Je z toho zničená. Za rozvodom musí byť ona. Doteraz bolo medzi nimi všetko v poriadku," povedal zdroj pre Page Six.

Ethan Slater s manželkou Lilly Jay
Zobraziť galériu (3)
Ethan Slater s manželkou Lilly Jay  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Ariana Grande
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu