Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Slávna speváčka šokuje: Skloňuje sa rozvod... Prezradil ju tento detail!

Ariana Grande Zobraziť galériu (3)
Ariana Grande (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Včerajšie veľkolepé vyvrcholenie Wimbledonu si už tradične nenechalo ujsť množstvo známych tvárí. Okrem pravidelných návštevníkov z kráľovskej rodiny si finále mužskej dvojhry pozreli aj herci Brad Pitt (59) či Idris Elba (50). Najväčší rozruch však spôsobila speváčka Ariana Grande (30), ktorá sa na tribúnach objavila bez obrúčky, čo vyvolalo poriadnu vlnu špekulácii.

Včerajšie finále mužskej dvojhry prinieslo obrovskú drámu, ktorú po päťsetovej bitke vyhral Carlos Alcaraz. Toto fenomenálne predstavenie si samozrejme nenechalo ujsť ani množstvo osobností, ako sú napríklad Brad Pitt, Idris Elba, Emma Watson, Daniel Craig alebo princ William s manželkou Kate a ich deťmi.

Galéria: Finále Wimbledonu

Po samotnom zápase sa však spomedzi známych celebrít hovorilo najviac o speváčke Ariane Grande. Tá sa totiž objavila bez obrúčky na ruke, čo okamžite rozprúdilo špekulácie o jej rozchode.

So svojím manželom Daltonom Gomezom tvorí pár od roku 2020 a o rok neskôr si povedali svoje áno. Naposledy sa však objavili v spoločnosti v apríli a podľa mnohých fanúšikov to teraz vyzerá tak, že ich manželstvo si prechádza vážnou krízou. 

Ariana Grande a Dalton Gomez
Zobraziť galériu (3)
Ariana Grande a Dalton Gomez  (Zdroj: Instagram AG)

Viac o téme: Ariana Grande
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu