Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Najštýlovejšia Spajska sa chránila pred slnkom: PREBOHA… Victoria, ideš lyžovať či zvárať?!

David a Victoria Beckhamovci Zobraziť galériu (2)
David a Victoria Beckhamovci (Zdroj: SITA)

PARÍŽ - Vo Francúzsku práve prebieha prestížny Parížsky týždeň módy. Konkrétne vo Versailles sa v pondelok konala veľkolepá prehliadka značky Jacquemus. A tú si nenechali ujsť ani manželia Beckhamovci. Victoria (49) sa pred slnkom všemožne chránila - vytiahla slnečník, ovievala sa vejárom a na oči si dala obrovské čierne okuliare... Ehm, ideš lyžovať či zvárať?!

Francúzsko v týchto dňoch žije módou - v Paríži sa totiž koná už tradičný módny týždeň. V rámci toho sa v pondelok konala luxusná prehliadka módneho domu Jacquemus, s názvom "Le Chouchou". Mólo bolo postavené pri jazere v záhrade zámku vo Versailles a hostia sa na modelky pozerali z lodiek. 

Galéria: Victoria Beckham

Šou si nenechali ujsť ani manželia Victoria a David Beckhamovci. A práve nežnejšia z dvojice na seba pútala pozornosť. O tej je známe, že má veľmi blízky vzťah k móde, veď napokon sama v tomto odvetví podniká. A štýlovo sa nahodila aj na túto módnu šou. Oblečené mala dlhé letné šaty svetlej farby, ku ktorým si obula čižmičky s otvorenou špičkou. V ruke mala čiernu väčšiu kabelku so zlatou retiazkou...

No to, čo pútalo najviac pozornosti, boli jej veľké čierne okuliare. Tie jej totiž prekrývali polovicu tváre a ich tvar pôsobil, že si pomýlila akciu. Vyzerala totiž, že má namierené na lyžiarsky svah alebo chce čosi pozvárať. Podobný typ ochrany proti slnku je však aktuálne veľmi trendy a to vie aj samotná Victoria. Veď napokon, vždy bola považovaná za najštýlovejšiu členku dievčenskej skupiny Spice Girls.  

Najštýlovejšia Spajska sa chránila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Victoria BeckhamDavid Beckham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu