Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Hit od skupiny Las Ketchup miluje každý: Asereje! Takto vyzerajú hviezdne sestry po 20 rokoch

Las Ketchup
Las Ketchup (Zdroj: YouTube Altra Moda Music)

MADRID - Pred 20-timi rokmi patrilo trio Las Ketchup medzi najpopulárnejšie hudobné skupiny na svete. Aj keď na úspech ich najväčšieho hitu The Ketchup Song nenadviazali, sestry Lucia, Lola a Pilar sa hudbe venujú aj naďalej. Svojich verným fanúšikov aktuálne potešili spoločnou fotkou. Tak čo, spoznali by ste ich?

Španielska skupina spôsobila začiatkom tohto tisícročia vďaka svojej piesni The Ketchup Song doslova ošiaľ. Sesterské trio sa doslova cez noc stalo jedným z najznámejších hudobných zoskupení v Španielsku a tento hit si zamilovali ľudia po celom svete. 

Od vydania tejto piesne ubehlo síce viac ako 20 rokov, avšak Lucia, Lola a Pilar sa hudbe venujú aj naďalej. Pri príležitosti ich pracovnej cesty v Manchestri nezabudli ani na svojich fanúšikov a na sociálnej sieti Instagram zverejnili viacero záberov, na ktorých ukázali, ako vyzerajú dnes.

„Práve sme v Manchesteri dokončili práce s naším bývalým manažérom a začíname novú etapu," napísali sestry, čím jasne ukázali, že ešte nepovedali posledné slovo a ich fanúšikovia tak majú dôvod na radosť.

Viac o téme: Las Ketchup
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu