Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Bleskový ROZCHOD Avril Lavigne: Po 4 mesiacoch je KONIEC!

Avril Lavigne a Tyga sú už od seba! Zobraziť galériu (2)
Avril Lavigne a Tyga sú už od seba! (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Len koncom februára sa na verejnosť dostala informácia, že Avril Lavigne (38) zrušila zásnuby a rozchádza sa s partnerom Mod Sunom (35). O dva dni neskôr sa už hovorilo o novom milencovi a o ďalšie 4 sa s ním už ukazovala na verejnosti. No ako rýchlo jej vzťah s raperom Tygom (33)začal, tak aj skončil. Po 4 mesiacoch totiž speváčka hlási ďalší rozchod!

Ľúbostný život hviezdnej Avril Lavigne je pomerne komplikovaný. Veď v 38 rokoch už stihla byť dvakrát vydatá a dvakrát rozvedená. Naposledy bola zasnúbená s raperom Mod Sunom, no koncom februára oznámila, že je medzi nimi koniec. A veľmi rýchlo verejnosti predstavila aj svojho nového milenca - rapera Tyga. 

Ani s ním jej to však dlho nevydržalo... Len štyri mesiace od správy o ich vzťahu, totiž prišiel rozchod.  Podľa TMZ bolo ukončenie vzťahu ich vzájomným rozhodnutím a medzi bývalými partnermi nie sú žiadne negatívne emócie. MailOnline kontaktoval v tejto súvislosti zástupcov Avril a Tyga, no doposiaľ sa k týmto informáciám nevyjadrili. 

K ich údajnému odlúčeniu došlo po tom, čo Avril minulý mesiac dokončila posledný koncert svojho svetového turné Love Sux. V tom čase bol zaneprázdnený aj Tyga, vlastným menom Michael Ray Stevenson, ktorý vraj pracuje na novej hudbe. 

Avril Lavigne a Tyga
Zobraziť galériu (2)
Avril Lavigne a Tyga  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Avril LavigneTyga
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu