Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Slávna speváčka ZRUŠILA ZÁSNUBY: Jej ex vyplakáva na internete!

Zobraziť galériu (5)

LOS ANGELES - Je zdrvený! Hoci sa zdalo, že speváčka Avril Lavigne (38) našla šťastie po boku rappera vystupujúceho pod umeleckým menom Mod Sun (35), opak je pravdou. Dvojica sa nedávno rozišla a umelec sa netají tým, že má zlomené srdce.

Namiesto svadby prišiel rozchod! Úspešná speváčka Avril Lavigne má za sebou dve nevydarené manželstvá. V rokoch 2006-2010 bola vydatá za Derycka Whibleyho, od roku 2013 do 2015 bol jej mužom líder skupiny Nickelback - Chad Kroeger. Svoje "áno" plánovala povedať aj rapperovi Derekovi Ryanovi Smithovi, ktorý vystupuje pod umeleckým menom Mod Sun.

Dvojica sa zasnúbila koncom marca 2022 pod Eiffelovkou. Hudobník pred slávnou speváčkou pokľakol s prsteňom, na ktorom bol kameň v tvare srdca lemovaný malými srdiečkami. „V deň, keď sme sa stretli, som vedel, že si tá pravá. Budeme spolu navždy, až kým sa naše dni neskončia,” tvrdil v tom čase Mod Sun. Avšak navždy sa v prípade tejto dvojice napokon nekoná...

Avril Lavigne a Mod Sun
Zobraziť galériu (5)
Avril Lavigne a Mod Sun

Avril Lavigne a Mod Sun
Zobraziť galériu (5)
Avril Lavigne a Mod Sun

Nedávno sa totiž rozišli. Ako prezradil zdroj z ich okolia, ich vzťah bol pomerne búrlivý a mali za sebou viacero rozchodov. Ten posledný bol definitívny. Mod Sun priznáva, že je zdrvený. Slová podpory a útechy si v podstate vyžiadal na sociálnych sieťach. 

„V priebehu celého týždňa sa môj život úplne zmenil. Viem, že je tu na to všetko nejaký plán. Budem držať hlavu hore, počúvať moje srdce, aj keď je zlomené,” uviedol na sociálnej sieti Instagram a vyzdvihol svojich priateľov a kolegov, ktorí sú mu veľkou oporou. 

Viac o téme: Avril LavigneMod Sun
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu