Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hviezdna Avril Lavigne má NOVÉHO MILENCA: Bradatý, vlasatý a... Tak toto je bomba!

Avril Lavigne Zobraziť galériu (3)
Avril Lavigne (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Našla ho! Keď sa povie Avril Lavigne (39), mnohí si pri jej mene hneď vybavia jednu z nej najznámejších skladieb s názvom Sk8er Boi. Pri pohľade na zábery bulvárnych fotografov, ktorí ju nedávno nafotili v nočných uliciach na rande, sa preto neubránite úsmevu.

Speváčka Avril Lavigne je podľa všetkého opäť zamilovaná. Jej srdce si získal 38-ročný country spevák Nate Smith. Dvojica sa zatiaľ k správam o romániku nevyjadrila, avšak paparazzi zábery hovoria jasnou rečou. 

V pondelok večer si Avril a Nate zašli na spoločnú večeru. Po nej vyskočili obaja na skatebordy a užívali si jazdu nočnými ulicami. Bolo vidno, že si tieto chvíle naplno užívajú a v spoločnosti toho druhého sa cítia príjemne. 

Hviezdna Avril Lavigne má
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Hviezdna Avril Lavigne má
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Speváčka Avril Lavigne má za sebou dve nevydarené manželstvá. Jej prvým mužom bol spevák formácie Sum 41 - Deryck Whibley. V priebehu rokov 2013-2015 žila v manželstve s lídrom skupiny Nickelback - Chadom Kroegerom. Naposledy randila s raperom menom Tyga, pred ním bola zasnúbená s raperom, ktorý si hovorí Mod Sun. Ako vidno, teraz presedlala z rapu na country...

Viac o téme: Avril Lavigne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu