Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

KRÁSNA SPRÁVA! Kučeravá Sue sa vydala za dredatého tanečníka... Poznajú sa od detstva

Kučeravú Sue stvárnila herečka Alisan Porter, ktorá sa cez víkend druhýkrát vydala. Zobraziť galériu (5)
Kučeravú Sue stvárnila herečka Alisan Porter, ktorá sa cez víkend druhýkrát vydala. (Zdroj: Warner Bros a Instagram)

LOS ANGELES - Svoju lásku spečatili svadbou! Alisan Porter (41), ktorá dnes pôsobí najmä ako speváčka, sa do sŕdc mnohých vryla ako predstaviteľka rozkošnej Kučeravej Sue z rovnomenného filmu. Do sveta aktuálne vykričala krásnu správu. A to, že sa v nedeľu vydala za svojho kamaráta z detstva.

Správy o svadbe niekdajšej detskej hviezdy a tanečníka menom Justin De Vera priniesol magazín People. Ženích a nevesta sa poznajú už od detstva. Iskra medzi nimi však preskočila pred šiestimi rokmi. Zásnuby oznámili minulý rok v júli. 

KRÁSNA SPRÁVA! Kučeravá Sue
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram/Natanya Ross)

Dvojica si vymenila svoje sľuby počas svadobného obradu v Las Vegas. „Poznáme sa viac ako 20 rokov. Prežili sme spolu krásnych šesť rokov, vychovávame úžasné deti, máme spoločné bábätko. Toto je to, na čo sme čakali,” uviedla pre People Alisan. Tá má z prvého manželstva syna a dcéru.

Svadby speváčky a tanečníka sa zúčastnilo 75 hostí. „Naša svadba bola osobná a o nás. Neriešili sme nejaké tradície. Všetko bolo tak, ako sme to cítili,” uviedla šťastná nevesta. „Vždy sme sa mali radi. Som trošku staršia ako J, ale obaja sme si žili svoje životy, až kým nás osud nedal takto dokopy,” uzavrela.

Viac o téme: Alisan Porter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu