Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Posledné FOTO hviezdnej herečky šokuje: Po hollywoodskej kráske už niet ani stopy!

Bridget Fonda Zobraziť galériu (5)
Bridget Fonda (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Bývalá herečka Bridget Fonda (59) patrila na konci minulého storočia medzi najkrajšie umelkyne na svete. V roku 2003 však svoju kariéru ukončila a začala sa venovať rodinnému životu. Na posledných záberoch, ktoré vznikli v uliciach Los Angeles, by ju asi mnohí nespoznali.

Bridget Fonda sa zapísala do pamäte filmových nadšencov pre svoju jedinečnú krásu a herecký talent. Vďaka tomu sa objavila vo viacerých známych počinoch, ako sú napríklad Krstný otec III, Jackie Brown či Zabijak.

Bridget Fonda
Zobraziť galériu (5)
Bridget Fonda  (Zdroj: Warner Bros)

Potom však stále viac začala smerovať svoju pozornosť k rodinnému životu a v roku 2003 sa vydala za amerického speváka a filmového skladateľa Dannyho Elfmana. Tesne po zásnubách oznámila, že za svojou hereckou kariérou dáva definitívnu bodku a chce sa sústrediť len na rodinný život.

To dodržala do bodky a odvtedy sa už pred kameru nikdy nepostavila. V roku 2005 sa jej sen o kompletnej rodine naplnil vďaka narodeniu syna Olivera (18).

A veru, niekdajšia hollywoodska kráska sa zbavila nielen života na výslní, ale poriadnou zmenou prešiel aj jej vzhľad. Paparazzom sa ju pred pár dňami podarilo nafotiť v uliciach a pri pohľade na ňu by asi len málokto tipoval, že kedysi patrila medzi veľké hviezdy šoubiznisu...

Bridget Fonda
Zobraziť galériu (5)
Bridget Fonda  (Zdroj: Profimedia)

 

Viac o téme: Bridget Fonda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu