Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hollywoodsky herec je v Prahe: FOTO Ledva by ste ho spoznali... Českej kuchyni dal košom!

Willem Dafoe je v Prahe. Zobraziť galériu (4)
Willem Dafoe je v Prahe. (Zdroj: SITA)

PRAHA - Herec Willem Dafoe (67) je Slovákom dobre známy z mnohých úspešných filmov. Za všetky spomeňme Spidermana, Johna Wicka či American Psycho. No a aktuálne sa táto hviezda nachádza v hlavnom meste našich západných susedov. Nafotili ho v miestnej polievkárni... Českej klasike však dal košom!

Herec dorazil do Prahy spolu s filmovým štábom kvôli natáčaniu novinky Nosferat, za ktorou stojí úspešný režisér Robert Eggers. A catering z pľacu mu už zjavne išiel hore krkom. Verejnosť by zrejme ani netušila, že sa hviezda nachádza v Česku, keby si nevyšla do ulíc Prahy. 

Willemove kroky však neviedli do tradičných českých hospod, no namieril si to do ukrajinskej polievkárne. Pochválila sa tým na sociálnej sieti Instagram priamo majiteľka reštaurácie. „Willemovi Dafoe vraj pravý ukrajinský boršč veľmi chutil - dal si ten hubový a po plnom tanieri sa len zaprášilo,“ uviedla nadšená žena. 

No div, že hviezdneho herca vôbec spoznala. Zrejme aj kvôli natáčanímu filmu mal totiž výrazne zmenený imidž. Namiesto hladkej tváre, mal zapustenú bradu a fúzy. A aj vlasy mal o čosi dlhšie, ako zvyčajne. No schválne, spoznali by ste ho v uliciach Prahy?

 

Viac o téme: William Dafoe
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu