Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zomrel herec (†56) z Harryho Pottera: KOLAPS pri nástupišti 9 a 3/4!

Paula Grantsa v nedeľu odpojili od prístrojov. Zobraziť galériu (3)
Paula Grantsa v nedeľu odpojili od prístrojov. (Zdroj: 2001 Warner Bros/Profimedia)

LONDÝN - Svet pred malou chvíľou obletela veľmi smutná správa. Séria Harry Potter totiž prišla o ďalšiu hviezdu z radov svojich ikonických hercov. V nedeľu zomrel herec Paul Grants, ktorý v čarodejníckom svete stvárnil škriatka. Paradoxom je, že skolaboval kúsok od nástupišťa 9 a 3/4!

Herec Paul Grants sa objavil v mnohých slávnych filmoch. Za všetky spomeňme Hviezdne vojny, v ktorých stvárnil medvedíkového bojovníka Ewoka, či Harryho Pottera. V časti s názvom Kameň mudrcov si zahral postavu škriatka, ktorý strážil Gringottovu banku. 

A zhodou okolností práve miesto, ktoré sa spája s Harrym Potterom a denne tam mieri množstvo fanúšikov, sa hercovi stalo osudným. Na stanici King's Cross, z ktorého nástupišta 9 a 3/4 odchádzal vo filmoch vlak do Rokfortu, sa herec zosunul k zemi.

Zomrel herec (†56) z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: 2001 Warner Bros)

Konkrétne pred budovou mal ťažký kolaps, sanitka ho preto odviezla do nemocnice, kde skončil na prístrojoch. Bol však vyhlásený za klinicky mŕtveho. Rodina ho preto po dlhom váhaní v nedeľu dala odpojiť od prístrojov a ukončila jeho trápenie. 

Herec si zahral v množstve filmov a rozprávok. Sám však rozprávkový život nemal. Bojoval s ťažkou závislosťou na marihuane a kokaíne. Svet dokonca obleteli snímky, na ktorých užíva drogy, a to nielen doma, ale aj na verejnosti. 

Zomrel herec (†56) z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Harry PotterPaul Grants
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu