Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

POSLEDNÝ ROZHOVOR s hercom (†56) z Harryho Pottera: Z toho, čo povedal pár dní pred smrťou, mrazí!

 Paul Grant
Paul Grant (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - Včera obletela svet smutná správa, že známy herec Paul Grant (†56) zomrel v nemocnici po tom, ako minulý týždeň skolaboval na londýnskej stanici King's Cross. Len 3 týždne pred jeho smrťou vznikol na tom istom mieste rozhovor, v ktorom umelec hovoril o svojej závislosti na alkohole a drogách.

Včera sme vás na Topkách informovali o tom, že tento svet navždy opustil známy herec Paul Grant, ktorý sa preslávil vo filmových sériách Harry Potter a Star Wars. Umelec bol v nemocnici po tom, ako počas minulého týždňa odpadol na londýnskej stanici King's Cross.

Len pred troma týždňami pritom na tomto mieste spravil jeho posledný rozhovor, v ktorom sa pre youtubový kanál Revelation 22:13 rozhovoril o svojej závislosti na drogách a alkohole. Jeho slová vyznievajú v súvislosti s jeho smrťou obzvlášť smutne.

„Priznávam, že veľa pijem. Už som o tom rozmýšľal, toto je posledný deň, kedy pijem. Bolo toho fakt dosť. Väčšinu mojich peňazí, ktoré som si zarobil, som minul na alkohol a drogy. Ale užíval som si život. Žijeme len raz, no nie? Ale nie som závislý. Môžem piť celý deň alebo mesiac, ale závislý na tom nie som," povedal Grant, ktorý zrejme chcel začať nový, triezvy, život. 

Herec skolaboval na spomínanej stanici počas minulého týždňa. Následne bol prevezený do nemocnice, kde však lekári konštatovali, že mu už nevedia pomôcť. Pre denník The Sun jeho rodina potvrdila, že ho v nedeľu odpojili od prístrojov.

Viac o téme: Paul Grant
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu