Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Roky boli priatelia, teraz je všetko inak: Hviezdni herci zažili poriadny šok... Možno sú BRATIA!

Matthew McConaughey a Woody Harrelson Zobraziť galériu (4)
Matthew McConaughey a Woody Harrelson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americkí herci Woody Harrelson (61) a Matthew McConaughey (53) sú roky veľmi dobrými priateľmi. Počas dovolenky ich rodín sa však dozvedeli informáciu, ktorá ich doslova šokovala. Podľa samotného McConaugheyho je totiž možné, že dvojicu nespája len kamarátsky, ale aj bratský vzťah.

Priateľstvo Matthew McConaugheyho a Woodyho Harrelsona sa počas rokov stalo jedným z najznámejších v celom Hollywoode. Ich rodiny sa navzájom veľmi dobre poznajú a trávia spolu aj dovolenky.

Zrejme by ich však nikdy nenapadlo, že dôvod, prečo si tak dobre rozumejú, môže byť ten, že sú možno bratia. McConaughey však v podcaste Let’s Talk Off Camera prezradil, že existuje reálna šanca, že hviezdni herci majú rovnakého otca!

Matthew McConaughey
Zobraziť galériu (4)
Matthew McConaughey  (Zdroj: SITA)

„Pred pár rokmi sme boli v Grécku a rozprávali sme sa, ako veľmi sme si my a naše rodiny blízki. Bola tam aj moja mama a odrazu povedala, že pozná Woodyho otca. Všetci sme si všimli, akým spôsobom to povedala," povedal herec.

Ten kvôli tomu začal pátrať v rodinnej histórii a zistil, že sa jeho mama a Woodyho otec stretli v čase, keď sa jeho rodičia rozvádzali. „Pre Woodyho je to jednoduchšie. Povedal, aby som šiel na testy DNA. Ale čo by tým riskoval? Pre mňa je to ťažšie, pretože sa môže stať, že zistím, že človek, o ktorom som si myslel, že je môj otec, vlastne môj otec nie je. Je to pre mňa zložitejšie," doplnil McConaughey. Či bude zvedavosť napokon silnejšia a podstúpi spomínané testy, ukáže zrejme až čas...

Woody Harrelson
Zobraziť galériu (4)
Woody Harrelson  (Zdroj: SITA/Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

Viac o téme: Matthew McConaugheyWoody Harrelson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu