Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Módna šou plná HVIEZD: Tehuľka v mini, Cher (76) ako pojašená pubertiačka a... Och, toto muselo byť nepríjemné!

Módna šou značky Versace. Zobraziť galériu (7)
Módna šou značky Versace. (Zdroj: SITA, Profimedia)

WEST HOLLYWOOD - Včera sa presunula pozornosť módneho sveta do Pacific Design Center v meste West Hollywood. Tam sa konala prehliadka svetoznámej značky Versace, ktorej sa zúčastnili aj viaceré známe osobnosti. O zaujímavé momenty preto nebola núdza.

Pacific Design Center patrí medzi miesta, ktoré využívajú na svoje prehliadky tie najväčšie a najznámejšie módne značky sveta. Výnimkou nie je ani taliansky odevný gigant Versace, ktorý v týchto priestoroch počas včerajšieho dňa predstavil svoju novú kolekciu.

Galéria: FOTOGALÉRIA z módnej šou značky Versace, ktorá bola plná hviezd

Túto akciu si nenechali ujsť ani mnohé známe tváre svetového šoubiznisu. Spomedzi nich najviac zaujali speváčka Cher, ktorej robil doprovod jej o 40 rokov mladší snúbenec. Umelkyňa však pôsobila ako zamilovaná pubertiačka a od svojho partnera sa nevedela odtrhnúť.

Módna šou plná HVIEZD:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Profimedia)

Do spoločnosti si vyšla aj tehotná herečka Rumer Willis. Tá je najstaršou dcérou vážne chorého Brucea Willisa a Demi Moore. Momentálne sa však aj napriek zdravotnému stavu svojho otca teší z toho, že očakáva svoje prvé dieťa. Na prehliadku dorazila vyfintená v čiernych minišatách. 

Rumer Willis
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Najdusnejšia atmosféra bola zrejme medzi Pamelou Anderson a herečkou Lily James, ktorá si hviezdu Baywatchu zahrala v seriáli Pam & Tommy. V tomto počine sa riešila aj neslávne známa sexuálna nahrávka, v ktorej bola Anderson s jej bývalým partnerom Tommym Lee. Pamela bola veľkou kritičkou celého projektu a v zuboch mala aj svoju predstaviteľku. 

Pamela Anderson
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Lily James
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: CherVersacePamela AndersonRumer Willis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu