Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

PRVÉ FOTO Brucea Willisa (67) po oznámení, že trpí demenciou: V uliciach s priateľmi a... Pôsobil krehko!

Bruce Willis Zobraziť galériu (9)
Bruce Willis (Zdroj: Instagram)

SANTA MONICA - Známy herec Bruce Willis (67) sa po prvýkrát od vyhlásenia jeho rodiny, že trpí demenciou, objavil na verejnosti. V uliciach Santa Monicy mu robili spoločnosť dvaja kamaráti.

Približne pred dvoma týždňami sme vás na topkách informovali o spoločnom vyhlásení rodiny Brucea Willisa. V ňom jeho blízki oznámili fanúšikom smutné správy. A to, že obľúbenému hercovi bola diagnostikovaná demencia.

Hercovu manželku zahrnuli priatelia a fanúšikovia množstvom podporných správ. Aj preto sa zrejme s verejnosťou najnovšie podelila o informácie, kto jej so starostlivosťou o neho pomáha. 

Bulvárnym fotografom sa v týchto dňoch podarilo na Willisa natrafiť v uliciach. Ide vôbec o prvé zábery po oznamení jeho diagnózy. Spoločnosť mu robili dvaja kamaráti a herec pôsobil unavene a inak, než sme v prípade tohto akčného hrdinu zvyknutí. Zábery zverejnil Daily Mail.

„Bruce, všetci ťa máme radi, si legenda. Pre našu generáciu si veľká legenda,” poznamenal smerom k hercovi fotograf, ktorému sa podarilo zhotoviť zábery slávneho herca. 

Willis sa na verejnosti objavil naposledy v januári. Počas minulého roka definitívne zavesil svoju hereckú kariéru na klinec, pretože mu diagnostikovali afáziu, ktorá ovplyvňuje kognitívne schopnosti ľui.

Viac o téme: Bruce Willis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu