Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

DRSNÝ NÁKLAD od slávneho hudobníka: Svetové hviezdy? Sú to sku*vení idioti!

Noel Gallagher a Sam Smith Zobraziť galériu (9)
Noel Gallagher a Sam Smith (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Anglický spevák Noel Gallagher (55) patrí medzi umelcov, ktorí si nikdy nedávali servítku pred ústa. V najnovšom rozhovore si zobral na mušku súčasnú hudbu a jej hlavných protagonistov. Najviac skritizoval svojho krajana Sama Smitha (30).

Sam Smith v poslednej dobe vzbudzuje v očiach verejnosti skôr negatívne emócie. Mnohí ho kritizujú za vystúpenia, v ktorých ponižoval kresťanstvo a jeho outfit z nedávneho udeľovania cien Brit Awards sa stal terčom mnohých posmeškov.

Sam Smith
Zobraziť galériu (9)
Sam Smith  (Zdroj: SITA)

Najnovšie sa na jeho adresu nie príliš lichotivo vyjadril aj ďalší kontroverzný hudobník Noel Gallagher. Ten už v minulosti kritizoval viacero popových umelcov na čele s Harrym Stylesom či skupinou Little Mix. Pri Smithovi však Gallagher poriadne pritvrdil.

V najnovšom rozhovore pre holandskú rozhlasovú stanicu Kink FM sa bývalý člen legendárnej kapely Oasis posťažoval na súčasný stav populárnej hudby. Za jedného z vinníkov označil aj Smitha. 

„Hudba je na tom momentálne veľmi zle a hitparádam dominuje pop. Pop je v pohode, pokiaľ sú jeho hlavné hviezdy normálne. Bohužiaľ, dnešné hviezdy sú sku*vení idioti," povedal Gallagher. Na otázku, kto je podľa neho najväčším problémom, Noel okamžite odpovedal: „Sam Smith! Len sa neho pozrite!" 

Noel Gallagher
Zobraziť galériu (9)
Noel Gallagher  (Zdroj: SITA/AP)

Viac o téme: Noel GallagherSam Smith
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu