Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Dozvuky tohtoročných Grammy Awards: BITKA kolegov v zákulisí... Hviezdny herec je všetkým na smiech!

Sam Smith, Ben Affleck Zobraziť galériu (8)
Sam Smith, Ben Affleck (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - 65. ročník prestížnych cien Grammy priniesol niekoľko očakávaných, ale aj viacero šokujúcich momentov. Nuda však nebola ani po skončení tejto akcie. V zákulisí sa podľa viacerých zdrojov mali pobiť kolegovia z hudobnej skupiny a internet zbúrali hviezdni umelci Ben Affleck (50) a Sam Smith (30).

Grammy už tradične priniesli zmes prekvapení, šokujúcich momentov, radosti z víťazstiev či smútku. Po tomto slávnostnom podujatí sa však hovorilo hlavne o hviezdnej Beyoncé, ktorá sa stala absolútnou rekordérkou najprestížnejších hudobných cien.

Na povrch sa však dostali aj viaceré škandály. Zrejme najväčším bola údajná bitka medzi rappermi Quavom a Offsetom, ktorí sú členmi hudobného zoskupenia Migos. Tretí člen tejto skupiny - Takeoff bol počas minulého roka zastrelený a práve na tomto galavečeri si ho hudobný svet pripomenul.

Pocta pre zosnulého speváka sa však stala kameňom úrazu. Quavo mal totiž zakázať Offsetovi, aby sa na tomto vystúpení podieľal. Preto sa mali podľa informácii TMZ predtým, ako mal Quavo vystúpiť, pobiť.

Quavo
Zobraziť galériu (8)
Quavo  (Zdroj: SITA)

Ďalším spevákom, o ktorom sa aktuálne v médiách dosť hovorí, je aj Sam Smith. Ten divákom zaspieval jeden z jeho najväčších hitov poslednej doby Unholy. Jeho živé vystúpenie však pripomínalo výjav z pekla a fanúšikom sa to rozhodne nepáčilo.

Tí zobrali útokom sociálne siete a svoju nespokojnosť dali jasne najavo. „Jeho vystúpenie ukazuje jeho výstredný postoj ku kultúrnej vhodnosti. Je tam všetko, od uctievania diabla až po ponižovanie náboženstva," napísal jeden z nich.

Sam Smith
Zobraziť galériu (8)
Sam Smith  (Zdroj: SITA)

Internet sa však nie len pohoršuje, ale aj zabáva. Hlavným terčom posmeškov a zábavných meme je tentoraz hviezdny herec Ben Affleck, ktorý počas odovzdávania týchto prestížnych cien pôsobil, akoby chcel byť kdekoľvek inde. 

To samozrejme neušlo pozornosti divákov, ktorí okamžite začali tvoriť rôzne zábavné videá a koláže s hercom, ktorého zrejme tohtoročná edícia Grammy nebavila tak veľmi, ako si predstavoval.

Viac o téme: Ben AffleckSam SmithOffsetQuavo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu