Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Obrovská TRAGÉDIA v rodine slávnej krásky: Zomrela jej 15-ročná neter!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Getty Images)

LOS ANGELES - V prominentnej rodine sa stala hrozná tragédia. Hviezda reality show The Hills a príležitostná herečka Audrina Patridge (37) sa musí vyrovnať s náročnou rodinnou situáciou. Na svojich sociálnych sieťach totiž informovala o tom, že jej iba 15-ročná neter Sadie náhle zomrela. Príčina smrti zatiaľ nebola oficiálne zverejnená.

Audrina Patridge je známa vďaka účinkovaniu v modelingovom svete, ale na konte má aj účinkovanie v niekoľkých počinoch. Spomenúť možno napríklad filmy Do hlbiny či Scary Movie 5.

Audrina Patridge
Zobraziť galériu (4)
Audrina Patridge  (Zdroj: Profimedia)

Slávu jej však prinieslo najmä účinkovanie v populárnej reality show The Hills. V tej sa objavila aj jej sestra Casey Loza, ktorá však momentálne prežíva najťažšie chvíle svojho života. Musí sa totiž vyrovnať so stratou svojej 15-ročnej dcéry, ktorá zomrela.

Prostredníctvom svojho profilu na sociálnej sieti Instagram sa so Sadie rozlúčila aj jej slávna teta. „Moje srdce ma bolí už len zo slov, ktoré píšem. Moja nádherná neter je v nebi. Viem, že to nie je navždy, ale aj napriek tomu je veľmi ťažké povedať zbohom. Budeš nám chýbať a budem spomínať na každý jeden moment, ktorý sme s tebou prežili. Odpočívaj v pokoji. Navždy ťa budeme milovať," napísala Patridge.

Prostredníctvom rovnakej sociálnej siete sa so svojou dcérou rozlúčila aj jej mama Casey Loza. „Sadie opustila tento svet a zamierila do nebies. Písanie týchto slov je tým, najťažším, čo som kedy spravila, pretože neviem, aké sú správne slová. Jej príbeh zachráni nekonečné množstvo životov a jej pamiatka bude večná. Odpočívaj v pokoji. Ľúbim ťa," napísala jej mama.

Casey Loza,
Zobraziť galériu (4)
Casey Loza,  (Zdroj: Instagram C.L.)

Viac o téme: Audrina Patridge
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu