Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Tragédia krásnej influencerky (†22): Rodina potvrdila jej úmrtie... Slová plné bolesti!

(Zdroj: pixabay)

KENNESAW - Počas dnešného rána sa verejnosť dozvedela smutné správy o smrti známej youtuberky Annabelle Ham. Informácie o tejto tragédii zverejnila jej rodina, ktorá následne potvrdila aj to, čo bolo príčinou smrti iba 22-ročnej influencerky.

Annabelle Ham sa stala známou vďaka svojmu lifestylovému kanálu na YouTube. Okrem toho navštevovala vysokú školu v meste Kennesaw a takisto pracovala ako stážistka v športovom rádiu.

Počas dnešného rána sa však jej fanúšikovia dozvedeli veľmi smutnú správu. Jej rodina prostredníctvom sociálnej siete Instagram oznámila, že Ham zomrela a prezradila aj prvé detaily tejto tragédie.

„Píšeme vám v mene našej rodiny. Tieto slová píšeme s hlbokým zármutkom. Annabelle totiž utrpela epileptický záchvat, po ktorom zomrela. Bojovala s tým už dlhú dobu a chcela o tom zvýšiť povedomie, čo v jej mene urobíme. Annabelle bola krásna, inšpirujúca a žila svoj život naplno. Všetci, ktorí ju stretli, boli inšpirovaní jej energiou a svetlom, ktoré žiarilo v jej duši. Bola a navždy bude milovaná," napísala jej rodina k fotke, na ktorej je Annabelle s rodičmi a jej dvoma sestrami.

Viac o téme: Annabelle Ham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu