Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

TOPky z Grammy Awards: Bozky dvoch mužov, extrémne vyžehlená Madonna a... Toto sa ako mohlo stať?!

TOPky z Grammy Awards Zobraziť galériu (10)
TOPky z Grammy Awards (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - 65. ročník Grammy Awards priniesol okrem odovzdávania prestížnych cien aj veľa zaujímavých momentov. Niektoré hviezdy zaujali svojím neskorým príchodom, iné tým, že absolútne nezvládli svoju prehru. Nuž a Madonna... To musíte vidieť!

V nedeľu večer sa v Los Angeles uskutočnila jedna z najväčších akcií, ktoré prináša hudobný svet. Ceny Grammy boli rozdané a okrem víťazov počas slávnostnej akcie zaujali aj mnohé outfity známych hviezd.

Odovzdávanie jednoznačne ovládla speváčka Beyoncé, ktorá sa stala umelkyňou s najväčším počtom týchto cien. Hudobníčka bola nominovaná až na 9 cien a 4 z nich premenila na víťazstvo. Svoju prvú cenu však nemohla prebrať osobne, keďže mala veľké meškanie, ktoré spôsobili zápchy v Los Angeles.

Beyoncé
Zobraziť galériu (10)
Beyoncé  (Zdroj: SITA)

Sklamaný z tejto akcie však odchádzal spevák Chris Brown, ktorý nezvládol svoju prehru v kategórii najlepší R&B album. Z úspechu sa totiž radoval Robert Glasper. Brown následne na svojom Instagrame zdieľal niekoľko príbehov, kde googlil, kto vlastne Glasper je a k screenshotom svojho snaženia napísal „Kto to, ku*va, je?!" Svoje príspevky ale neskôr zmazal.

Robert Glasper
Zobraziť galériu (10)
Robert Glasper  (Zdroj: SITA)

Na odovzdávaní sa objavili aj členovia kapely Cub Sport - Tim Nelson a Sam Netterfield, ktorí už niekoľko rokov tvoria pár. Svoju lásku sa nebáli ukázať ani na červenom koberci, kde si vymenili aj takýto bozk.

Tim Nelson, Sam Netterfield
Zobraziť galériu (10)
Tim Nelson, Sam Netterfield  (Zdroj: SITA)

Ako inak, zaujala aj legendárna speváčka Madonna. Tá to v poslednej dobe poridne preháňa s vylepšujúcimi operáciami a omladzujúcimi zákrokmi. Výsledok je poriande rozpačitý a z Kráľovnej popu sa pomaličky mení na Kráľovnú plastík. Presvedčiť sa o tom mohli aj diváci Grammy, ktorým sa naskytol takýto pohľad.

Madonna
Zobraziť galériu (10)
Madonna  (Zdroj: Profimedia)

O rozruch sa postarala aj krásna herečka Megan Fox. Ako informujú viaceré zahraničné médiá, tá má momentálne zlomené zápästie. Keďže by jej ale ortéza neladila k šatám, rozhodla sa prísť bez nej. Nuž, zrejme sa riadi starou známou pravdou, že kvôli kráse sa trpí...

Megan Fox, Machine Gun Kelly
Zobraziť galériu (10)
Megan Fox, Machine Gun Kelly  (Zdroj: Profimedia)

Počas Grammy sa už tradične spomínalo aj na ľudí, ktorí nás od posledného odovzdávania opustili. Jedným z nich je aj nedávno zosnulý návrhár Paco Rabanne, na ktorého si počas večera spomenula speváčka Cardi B. Cenu za najlepší rapový album totiž odovzdávala v kreácii z jeho dielne.

Cardi B
Zobraziť galériu (10)
Cardi B  (Zdroj: SITA)

Mnohí fanúšikovia však boli poriadne sklamaní z toho, že počas časti programu, kde sa spomínalo na zosnulých umelcov, nezaznelo meno Aarona Cartera. Brat hviezdy Backstreet Boys - Nicka Cartera bol veľkou detskou hviezdou. Zomrel minulý rok vo svojom dome. 

Nick Carter s bratom Aaronom
Zobraziť galériu (10)
Nick Carter s bratom Aaronom  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: BeyoncéAaron CarterMadonnaChris BrownTim NelsonSam Netterfield
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu