Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Obrovská radosť známej herečky: Pred svetom TO dokonale utajili... Až doteraz!

Zobraziť galériu (6)

LOS ANGELES - Našla toho pravého?! Krásna herečka Vanessa Hudgens (34) prežíva krásne chvíle. Pričinil sa o to športovec Cole Tucker, po boku ktorého priam žiari a je šťastne zamilovaná. Najnovšie sa v médiách objavili správy, ktoré nadchli každého jej fanúšika.

Vanessa Hudgens má za sebou nevydarené vzťahy s viacerými známymi mužmi. Spomenúť možno hereckých kolegov Zaca Efrona, Josha Hutchersona, či Austina Butlera. Krásna tmavovláska má však slabosť aj na športovcov. V minulosti mala napríklad románik s hráčom basketbalového tímu Los Angeles Lakers menom Kyle Kuzma.

V športe pôsobí aj jej súčasný partner 26-ročný hráč bejzbalu Cole Tucker. Paparazzi ich prvýkrát vyfotili spolu v novembri 2020. Časom sa aj oni dvaja prestali pred svetom skrývať a na sociálnych sieťach začali zverejňovať svoje spoločné zábery. 

Ako najnovšie informuje portál tmz.com, dvojica posunula svoj vzťah na ďalšiu úroveň. „Koncom roka 2022 požiadal Cole svoju lásku o ruku a ona súhlasila,” uviedol dobre informovaný zdroj dvojice. Je dosť možné, že sa tak stalo na romantickej dovolenke, ktorú si počas novembra spoločne užili v Paríži. 

Viac o téme: Vanessa HudgensCole Tucker
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu