Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Priatelia a fanúšikovia slávnej herečky sú nadšení: Týmito fotkami potvrdila všetky dohady!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - O svoju radosť sa podelila s celým svetom! Na topkách sme vás nedávno informovali o tom, že herečka Vanessa Hudgens (34) prežíva najkrajšie chvíle svojho života. Vyzerá to totiž tak, že našla toho pravého muža, po boku ktorého chce stráviť svoj život. Špekulácie o nedávnych zásnubách v týchto dňoch sama potvrdila.

„ÁNO! Už ani nemôžeme byť viac šťastnejší,” napísala Vanessa k fotkám, ktorými svetu potvrdila nedávne zásnuby. Na záberoch pózuje so svojím snúbencom Cole Tuckerom, ktorý ju požiadal o ruku počas romantického výletu do Paríža. V pozadí totiž vidieť Eiffelovú vežu. Herečka sa tiež pochválila krásnym zásnubným prsteňom.

FOTO: Klilknutím na FOTO sa vám zobrazí ďalšia fotka. 

Dvojica prostredníctvom spomínaného príspevku potvrdila všetky dohady, ktoré sa nedávno objavili v médiách. Obrovskú radosť z tejto novinky neskrývajú fanúšikovia krásnej herečky, i jej kolegovia a priatelia. Pod fotkami sa hromadia samé nadšené komentáre. Slová plné nadšenia budúcej neveste adresovali napríklad Lily Collins, Ashley Benson, či Sarah Hyland.  

Vanessa Hudgens (34) a 26-ročný hráč bejzbalu Cole Tucker priznali svoj vzťah v roku 2021. Paparazzi ich spolu prvýkrát nafotili v novembri 2020. 

Viac o téme: Vanessa Hudgens
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu