Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

REAKCIA Karola III. na škandalózne Harryho vyjadrenia: Stať sa tak má V TENTO DEŇ!

Kráľ Karol III. Zobraziť galériu (10)
Kráľ Karol III. (Zdroj: SITA/AP/Jonathan Brady)

LONDÝN - Prelomí mlčanie?! Britský kráľ Karol III. (74) sa pomaly začína pripravovať na svoju korunováciu, ktorá je naplánovaná na 6. mája. Počas tohto slávnostného dňa by malo byť uverejnené aj krátke video s jeho profilom. V tom by údajne mohol komentovať aj škandalózne vyjadrenia princa Harryho, ktoré v uplynulých mesiacoch plnili média.

Celá Británia sa v najbližších týždňoch začne pripravovať na moment, ktorý väčšina z jej obyvateľov nikdy nezažila. 6. mája je totiž na programe korunovácia kráľa Karola III., ktorú sprevádzajú viaceré otázky.

REAKCIA Karola III. na
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA)

Vo veľkom sa hovorí o tom, či kráľovská rodina dodrží všetky tradície, ktoré sa s touto udalosťou spájajú. Viacerí tiež s napätím očakávajú aj profil nového kráľa, ktorý odvysiela stanica BBC počas tohto výnimočného dňa. Podľa posledných informácii je totiž možné, že by sa v ňom Karol III. mohol vyjadriť aj ku správaniu svojho syna.

„BBC už má pripravený plán, ktorý pokrýva to, ako bude vyzerať vysielanie počas celého dňa. Mal by v ňom byť aj profil nového kráľa. Nie je však isté, čo sa v ňom objaví, takže je možné, že sa v ňom bude hovoriť aj o aktuálnych témach," povedal zdroj pre denník Mirror.

George a Amal Clooney sú horúcimi favoritmi na krstných rodičov prvého dieťaťa princa Harryho a jeho krásnej manželky Meghan
Zobraziť galériu (10)
George a Amal Clooney sú horúcimi favoritmi na krstných rodičov prvého dieťaťa princa Harryho a jeho krásnej manželky Meghan  (Zdroj: SITA)

Kráľovská rodina sa stále oficiálne nevyjadrila k dokumentu Harry & Maghan či k princovým memoárom, v ktorých sa obaja vyjadrovali k vzťahom v ich rodine. Uvidíme, či tak Karol III. urobí počas jedného z jeho najvýznamnejších dní v živote.

Viac o téme: Princ HarryKarol III.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu