Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Slávneho tanečníka museli operovať: Agresívna forma RAKOVINY... Rodina prosí o modlitby!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: pixabay.com)

CHICAGO - Jeden z najznámejších tanečníkov na svete Michael Flatley (64) oznámil prostredníctvom sociálnych sietí smutné správy. Legendárny umelec totiž momentálne bojuje s rakovinou a v týchto dňoch sa zotavuje z operácie, ktorú podstúpil. Podľa príspevku, v ktorom o jeho zdravotnom stave informoval, by malo ísť o agresívnu formu tejto zákernej choroby.

Michael Fatley patrí medzi najslávnejších tanečníkov všetkých čias. Jeho tanečné predstavenia, ako napríklad Riverdance, Lord of the Dance či Feet of Flames si získali milióny fanúšikov po celom svete a so svojou šou zavítal niekoľkokrát aj na Slovensko. 

Slávneho tanečníka museli operovať:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Tesne pred Vianocami mu ale lekári priniesli veľmi zlé správy. Diagnostikovali mu totiž zákernú formu rakoviny a v týchto dňoch sa z nej zotavuje v kruhu rodiny. Flatleyho tím o tejto smutnej správe informoval prostredníctvom jeho profilu na sociálnej sieti Instagram.

„Drahí priatelia, musíme sa s vami podeliť o niečo osobné. Michaelovi Flatleymu diagnostikovali agresívnu formu rakoviny. Kvôli tomu podstúpil operáciu a momentálne sa o neho stará úžasný tím doktorov. V tomto momente sa k tomu nebudeme viac vyjadrovať. Jediné, o čo vás žiadame, sú modlitby a priania. Ďakujeme," píše sa na tanečníkovom Instagrame.

Michael Flatley
Zobraziť galériu (4)
Michael Flatley  (Zdroj: Instagram M.F.)

Pre umelca to však nie je prvá skúsenosť s touto zákernou chorobou. V roku 2003 bojoval s rakovinou kože, čo priznal až niekoľko rokov po tom, ako sa vyliečil. Momentálne však nie je jasné, či jeho aktuálna diagnóza súvisí s jeho prvým bojom s rakovinou.

Viac o téme: Michael Flatley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu