Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

KRÁĽ TANCA mal osudovú ženu roky priamo pod nosom: Svadba po pár mesiacoch randenia!

Michael Flatley so svojou manželkou. Zobraziť galériu (3)
Michael Flatley so svojou manželkou. (Zdroj: profimedia.sk)

BRATISLAVA - Patrí medzi najlepších tanečníkov svojej generácie a írske tance preslávil po celom svete. Američanovi Michaelovi Flatleymu (64) však osud nebol vždy naklonený a doprial mu aj niekoľko ťažkých rán. Talentovaný umelec sa nevzdal a dnes sa okrem svetovej slávy môže pýšiť aj úspechom v súkromí. Mimochodom, životnú partnerku si tiež našiel práve vďaka tancu.

Michael Flatley sa počas svoj kariéry zaradil medzi najväčšie mená tanečnej scény. Preslávili ho najmä tradičné írske tance, ktoré však poňal moderným spôsobom a vytvoril tak najväčšiu tanečnú šou v histórii.

Lord of the Dance, ako nazval svoje najslávnejšie predstavenie, momentálne oslavuje svoje 25. výročie a počas týchto rokov sa tešilo nesmiernej obľube. Navštívilo už 60 krajín a 5 kontinentov, kde si ho pozrelo ohromujúcich 60 miliónov divákov. 

Tanečná šou Lord of the Dance je momentálne na svetovom turné. Dňa 27.11. sa predstaví aj na Slovensku, konkrétne v bratislavskej Incheba Expo Aréne. Lístky na toto fenomenálne podujatie si môžete zakúpiť v sieti predpredaj.sk

Okrem nových kostýmov, skvelých špeciálnych efektov a rockenrolového svetelného designu, ktorý dopĺňa samotné predstavenie sľubuje nadšený autor aj nové tanečné čísla a hudbu a to všetko pod názvom Lord of the Dance: 25 Years of Standing Ovation, teda 25 rokov ovácií po stojačky.

Flatleyho odkaz nezatienila ani nepríjemná kauza z roku 2003, kedy ho istá realitná maklérka obvinila zo znásilnenia. Súd však tanečníka oslobodil od všetkých obvinení a jeho meno tak bolo očistené. Ďalšia rana osudu prišla v roku 2006, keď mu diagnostikovali rakovinu kože. Našťastie sa z tejto vážnej choroby dokázal vyliečiť a dnes je zdravý.

Treba dodať, že Michaelov nesmierny talent mu zabezpečil okrem celosvetovej slávy aj  životnú partnerku. V roku 2006 si totiž za ženu zobral svoju dlhoročnú tanečnú partnerku Niahm O'Brien, ktorá mu o rok neskôr porodila syna Michaela.

Zaujímavé je, že Flatley mal svoju osudovú lásku v podstate celé roky priamo pod nosom. Iskra medzi nimim však preskočila až v máji 2006. Svoje áno si v podstate povedali po 5 mesiacoch randenia. „Je nesmierne inteligentná. Je to moja najlepšia kamarátka a je neobyčajne nádherná. Som hrdý na to, že som jej manžel. Je veľkým požehnaním mať ju vo svojom živote. Je niekým, kto s tebou zostane, aj keď prídem domov v noci po tom, ako som strávil večer s kamarátmi a nevyzerám a necítim sa práve najlepšie. Nikdy ma nesúdi," povedal v minulosti v rozhovore pre Irish Independent Flatley. 

KRÁĽ TANCA mal osudovú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Michael Flatley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu