Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slávny moderátor OPÄŤ otcom: Narodilo sa mu dieťa číslo 12... Jedenáste prišlo na svet len pred mesiacom!

Nick Cannon sa stal 12-násobným otcom. Zobraziť galériu (4)
Nick Cannon sa stal 12-násobným otcom. (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - O moderátorovi a exmanželovi speváčky Mariah Carey (52) - Nickovi Cannonovi (42) sa v poslednom čase písalo najmä v súvislosti sa jeho potomstvom. Len pred mesiacom sa mu totiž narodilo 11. dieťa, ktorého porodila Abby De La Rose. No a teraz je na svete už aj dvanáste!

Len pred mesiacom obletela svet informácia, že slávny moderátor Nick Cannon sa stal 11-násobným otcom. Dieťa - synčeka Zeppelina Cannona - mu na svet priviedla Abby De La Rose, s ktorou už má dve deti, 15-mesačné dvojičky Ziona a Zilliona. V tom čase však nosila pod srdcom Nickove dieťa aj Alyssa Scott. 

S tou moderátor už tiež jedno dieťa mal. Pred rokom v decembri však o chlapčeka Zena prišli. Zomrel po 6 mesiacoch na nádor na mozgu. O to väčšie požehnanie v týchto chvíľach dvojica pociťuje, keď sa im takmer presne o rok po tragédii narodil ďalší potomok, tentokrát dcérka, ktorej dali meno Halo Marie Cannon. 

O krásnu novinku sa na svojom Instagrame podelila čerstvá mamička. „14. december 2022. Naše životy sa navždy zmenili. Zen je v každom mojom nádychu. Viem, že jeho duch bol s nami v izbe v to ráno. Viem, že nás sleduje zvrchu, každý deň mi ukazuje znamenia,“ začala spomienkou na zosnulého synčeka Alyssa. 

„Túto spomienku si udržím navždy. Spomeniem si na Nickov hlas, ktorý hovorí: "Je to dievča" a všetko, čím sme si prešli, sa mu v tvári zrkadlilo. Spomeniem si na zvuk jej plaču po prvom nádychu a cítim jej tlkot srdca proti môjmu. Moje zlaté dievčatko, dostala som svoj darček. Ľúbime ťa, Halo Marie Cannon,“ napísala šťastná mamička. 

Viac o téme: Nick CannonAlyssa Scott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu