Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slávny moderátor (ne)šokuje: Ďalšie dieťa na ceste... Oznámili to NAHOU FOTO!

Nick Cannon Zobraziť galériu (6)
Nick Cannon (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Vyzná sa v tom ešte niekto?! Známy moderátor a exmanžel speváčky Mariah Carey (52) - Nick Cannon (42) rozhodne patrí k najplodnejším mužom šoubiznisu. Spoločne s jednou zo svojich partneriek aj v týchto dňoch potvrdili, že sú v radostnom očakávaní. A urobili to ozaj originálne. Aha!

Vyznať sa v potomstve moderátora Nicka Cannona začína byť celkom problém. V priebehu uplynulých rokov si totiž zadovážil viacero detí s rôznymi ženami. „Nevlastním žiadnu z týchto matiek. Vytvárame rodiny s cieľom, aby sme vytvorili nádhernú entitu,” povedal k tejto téme moderátor a rapper. Zároveň dodal, že okolo svojich žien nechodí s otázkou, ktorú z nich ďalšiu oplodní. „Tá žena je vždy tá, kto spraví to rozhodnutie,” dodal plodný otecko. 

V týchto dňoch vyšlo najavo, že jeho dieťatko napríklad nosí pod srdcom Alyssa Scott. Tá už dávnejšie oznámila svetu, že je tehotná. Až teraz však priznala, že otcom je práve Nick. Na svojom profile na sociálnej sieti Instagram zverejnila záber, na ktorom pózuje celkom nahá. Stojí vo vani a Nick na ňu hľadí a rukou jej hladká bruško. 

Slávny moderátor (ne)šokuje: Ďalšie
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram/Alyssa Scott)

Slávny moderátor (ne)šokuje: Ďalšie
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram/Alyssa Scott)

Dvojici sa v júni 2021 narodil synček Zen, avšak mal nádor na mozgu a v decembri toho istého roka zomrel...

Alyssa ale nie je jedinou tehotnou z arzenálu Nickových mamičiek. V radostnom očakávaní je aj Abby De La Rosa, s ktorou už majú 15-mesáčne dvojičky Zion a Zillion. Zaujímavé je, že tehotná kráska naznačila, že aj tentokrát by mala nosiť pod srdcom dvojičky. 

 

Viac o téme: Nick Cannon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu