Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Vážne ZDRAVOTNÉ PROBLÉMY Antonia Banderasa: Myslel si, že ZOMRIE... Šokujúce slová o osudných chvíľach!

Antonio Banderas Zobraziť galériu (8)
Antonio Banderas (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Prehovoril o chvíli, ktorá mu zmenila život. Antonio Banderas (62) prežil v roku 2017 infarkt, pri ktorom si myslel, že zomrie. Práve vďaka tomu prehodnotil svoje priority a v najnovšom rozhovore dokonca priznal, že to bola jedna z najlepších vecí, ktoré sa mu mohli stať.

Antonio Banderas patrí medzi najznámejších hercov na svete. V týchto dňoch sa v kinách objaví ďalšie pokračovanie známej série Kocúr v čižmách, v ktorej herec prepožičal svoj hlas tejto známej rozprávkovej postave.

Počas propagovania tohto počinu si našiel čas aj na rozhovor pre magazín Page Six. V ňom sa vrátil k tomu, ako mu infarkt, ktorý prekonal v roku 2017, zmenil pohľad na to, čo je v živote skutočne dôležité.

„Pred 5 rokmi som dostal infarkt. Vtedy som si myslel, že zomriem. Keď bolo po všetkom, tak som si uvedomil, že to bola pravdepodobne jedna z najlepších vecí, ktoré sa mi mohli stať. Vtedy som zistil, že veci, o ktoré som sa bál každý deň, vlastne nie sú dôležité," povedal Banderas.

„Nechápal som, prečo sa tých vecí bojím, keď aj tak zomriem. Odvtedy som sa začal odpútavať od vecí, ktoré v živote nie sú dôležité a začal som sa sústrediť na moju dcéru Stellu, priateľov, rodinu a na herectvo," dodal známy herec.

Našťastie, všetko dobre dopadlo a jeho stav nebol vážny. Za to ďakuje hlavne jeho dlhoročnej partnerke Nicole Kimpel, ktorá svojou rýchlou reakciou Banderasovi pomohla. Svoju jedinú dcéru Stellu (26) má s herečkou Melanie Griffith.

Antonio Banderas, Nicole Kimpel
Zobraziť galériu (8)
Antonio Banderas, Nicole Kimpel  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Antonio Banderas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu