Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Z toho trhá srdce: Takto budú vyzerať Vianoce u Nicole Kidman... Možno budú posledné!

Nicole Kidman Zobraziť galériu (7)
Nicole Kidman (Zdroj: Instagram)

SYDNEY - Presunuli sa do rodnej krajiny! Nicole Kidman (55) a jej manžel Keith Urban (55) sa spoločne s dcérami nachádzajú momentálne v Austrálii. Tam plánujú stráviť blížiace sa vianočné sviatky v kruhu tých najbližších.

Prominentný pár sa spolu s dcérami Sunday (14) a Faith (12) počas uplynulého víkendu presunul do Sydney. Paparazzom sa rodinku podarilo nafotiť na letisku. 

Z toho trhá srdce:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Dôvod, prečo bude Nicole s rodinou tráviť Vianoce v rodnej Austrálii, priam trhá srdce. Ako uvádza Daily Mail, herečkina 81-ročná matka Janelle na tom zdravotne nie je dobre a tak je pravdepodobné, že to možno budú ich posledné spoločné Vianoce. „Nicole má strach, že tu Janelle už s nimi dlho nebude. Tak sa rozhodla, že tohtoročné oslavy Vianoc budú zvlášť výnimočné,“ uviedol zdroj z jej okolia. 

Aj herečkin manžel Keith v nedávnom rozhovore pre The Daily Telegraph naznačil, ako budú ich Vianoce vyzerať. „Moja mama bude mať 80 a moja svokra... Ktovie, koľko Vianoc ešte budeme môcť stráviť spolu,” uviedol spevák a hudobník, ktorý podobne ako Kidman už svojho otca nemá nažive. 

Okrem milovaných matiek strávi prominentná família najkrajšie sviatky roka tiež s herečkinou sestrou Antoniou a jej šiestimi deťmi. Popri tom sa tešia aj na to, ako sa stretnú s ďalšími blízkymi a príbuznými. 

Viac o téme: Nicole KidmanKeith Urban
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu