Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

NETRADIČNÝ DARČEK k výročiu sobáša: Hviezdna Nicole Kidman (55) bude opäť mamou!

Keith Urban a Nicole Kidman Zobraziť galériu (6)
Keith Urban a Nicole Kidman (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - To je ale prekvapenie! Filmová hviezda Nicole Kidman (55) a jej manžel Keith Urban (54) plánujú obnoviť svoje manželské sľuby na slávnostnom ceremoniáli. Manželia, ktorí sú spolu 16 rokov tiež dúfajú, že svoju rodinu rozšíria o syna. Žeby si 55-ročná hviezda trúfla na tehotenstvo?

Zdroj z okolia dvojice pre magazín Heat povedal, že pár plánoval obnovu manželských sľubov už dávnejšie, avšak kvôli pandémii to museli odsunúť na neskôr. Teraz hľadajú vhodný dátum a na pláne majú obdobie jesene. 

S najväčšou pravdepodobnosťou by sa obnova konala v ich miestnom kostole v Nashville, kde manželia bývajú a za účasti ich miestneho pastora. „Chcú intímnu, ale pomerne veľkú párty. Nicole bude mať svoju rodinu a priateľov z Austrálie, plus kamarátky ako Jennifer Aniston a Reese Witherspoon," prezradil zdroj.

Poriadnym prekvapením však je, že prominentý pár má aj ďalšiu novinku. Plánujú totiž svoju rodinu rozšíriť o syna. „Obaja by chlapca milovali a sú si istí, že budú môcť prispôsobiť svoj rozvrh tak, aby ho vychovávali bez toho, aby sa príliš spoliehali na pestúnky. Sú viac než pripravení vyhrnúť si rukávy a vyrovnať sa s niekoľkými bezsennými nocami," uviedol človek z ich okolia.

Nicole si dieťatko chce vraj adoptovať, namiesto toho, aby sa rozhodla pre náhradnú matku. Zdroj vysvetlil, že adopcia je pravdepodobne menej stresujúca a rýchlejšia možnosť. Keithovi a Nicole sa navyše páči myšlienka pomôcť dieťaťu v núdzi.

Keith a Nicole majú spolu dve dcéry, Sunday Rose (14) a Faith Margaret (11). Nicole tiež má dve adoptované deti s bývalým manželom Tomom Cruisom. 

Viac o téme: Nicole KidmanKeith Urban
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu