Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nicole Kidman (55) ohúrila TIP-TOP figúrou: Nemá ju však zadarmo… Takto pre ňu musí DRIEŤ!

Nicole Kidman pre svoju tip-top postavičku tvrdo maká. Zobraziť galériu (6)
Nicole Kidman pre svoju tip-top postavičku tvrdo maká. (Zdroj: Profimedia)

SYDNEY - V sobotu večer sa v Los Angeles konalo odovzdávanie cien Art Directors Guild Awards 2022. Pozvanie na galavečer prijala aj hviezdna herečka Nicole Kidman (55), ktorá na "červenom koberci" okamžite ohúrila tip-top postavičkou v čiernych šatách. Nemá ju však zadarmo... Len deň pred akciou ju totiž vyfotili v 12 tisíc kilometrov vzdialenom Sydney, ako pre ňu tvrdo drie!

V hoteli InterContinental v Los Angeles sa v sobotu večer konal 27. ročník odovzdávania cien Art Directors Guild Excellence in Production Design Awards, ktoré oceňovalo najlepších fimových a televíznych výtvarníkov za rok 2022. Podujatia sa zúčastnila aj hviezdna Nicole Kidman, ktorá už tradične svojím výzorom všetkých ohúrila. 

Na "červenom" koberci, ktorý bol v tomto prípade sivý, sa predviedla v čiernych priliehavých šatách s vysokým rozparkom, svoje štíhle nohy predĺžila čiernymi lodičkami a na krk si dala choker so zlatým príveskom mohutného srdca. Všetkých však už roky ohuruje najmä jedna vec - jej dokonalá tip-top postavička, ktorou by vo svojich 55 rokoch strčila do vrecka aj o generáciu mladšie ženy.

Nicole Kidman (55) ohúrila
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Profimedia/AdMedia)

Nemá ju však zadarmo. Len deň pred galavečerom ju totiž paparazzi nafotili v 12 tisíc kilometrov vzdialenom Sydney, ako na nej maká. A podľa výrazov jej tváre bolo evidentné, že poriadne tvrdo. Ale stojí to za to, čo poviete?

Nicole Kidman (55) ohúrila
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Nicole Kidman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu