Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Harry a Meghan vyťahujú ŠPINU, William s rodinou... Pozrite na tú dokonalosť!

Kráľovská rodina plní stránky bulvárnych médií. Zobraziť galériu (8)
Kráľovská rodina plní stránky bulvárnych médií. (Zdroj: Netflix a SITA)

LONDÝN - Všetky stránky bulvárnych médií sú v týchto dňoch plné šokujúcich odhalení, ktoré do sveta prostredníctvom Netflixu vypúšťajú Harry a Meghan. Zvyšok kráľovskej rodiny kontroverzný dokument nijako nekomentuje. Všetci si naďalej plnia svoje povinnosti a vo štvrtok podvečer zavítali do Westminster Abbey na slávnostný vianočný koncert.

Rozruch okolo škandalózneho dokumentu Harryho a Meghan, ktorý je dostupný na Netflixe, neutícha. Harry napríklad prišiel s obvineniami, že jeho starší brat na neho vrieskal, keď sa riešila budúcnosť jeho vzťahu s Meghan. 

Práve "megxitu" je venovaná piata časť dokumentu. Harry v nej opisuje, ako sa stretol s rodinou, aby spoločne diskutovali o jeho a manželkinom odchode z krajiny. „Bolo to hrozné, keď na mňa môj brat kričal a otec hovoril veci, ktoré neboli pravdivé,” uviedol pred kamerami Harry. Ten spoločne s manželkou výrazne strácajú na popularite v rodnej Britnánii. 

Verejnosť však s nadšením sledovala ostatných členov kráľovskej rodiny, ktorí sa vo štvrtok zišli vo Westminster Abbey. Princ William s manželkou Kate boli dokonca dokonale zladení so svojími deťmi. George (9) a Charlotte (7) totiž vyzerali ako mladšie kópie svojich rodičov. 

Harry a Meghan vyťahujú
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Harry a Meghan vyťahujú
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Harry a Meghan vyťahujú
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Spomínané podujatie mala na starosti Princezná z Walesu Kate. Tá vyzdvihla úsilie komunít v celom Spojenom kráľovstve, ktoré sa navzájom podporujú. Záznam z bohoslužby spojenej s vianočným koncertom bude na Štedrý deň vysielať stanica ITV. 

Viac o téme: Kráľovská rodinaHarry & Meghan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu