Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hviezdneho speváka nafotili po rokoch v ústraní: Psychické problémy a pokus o samovraždu!

Brian Harvey Zobraziť galériu (2)
Brian Harvey (Zdroj: YouTube.com)

LONDÝN - Spoznali by ste ho? V 90. rokoch sa chlapčenské spevácke skupiny tešili obrovskej popularite. Medzi nimi mala svoje miesto aj formácia East 17, ktorej súčasťou bol aj Brian Harvey (48). Ten už roky žije v ústraní, avšak v uplynulých dňoch sa ho podarilo zvečniť paparazzom. Pozrite sa, ako dnes vyzerá!

Backstreet Boys, Take That, Boyzone, či East 17 boli kapely, ktoré mali svojho času množstvo fanúšičiek po celom svete. S poslednou spomínanou sa spájajú napríkald hity Stay Another Day, Let It Rain, či All Around the Word. Jedným z jej spevákov bol aj fešák menom Brian Harvey. 

Jeho skvele rozbehnutú kariéru však skomplikovali vážne psychické problémy i to, že sa verejne priznal k užívaniu drog. Kvôli tomu ho v roku 1997 z kapely vyhodili. V roku 2005 spevák takmer zomrel, keď spadol pod kolesá svojho luxusného auto. Vraj mu bolo nevoľno z jedla. Avšak v minulosti sa už pokúsil o samovraždu, a tak sa mnohí nazdávajú, že ani tentokrát nešlo len o nešťastnú náhodu. 

Nevedno, čomu sa Brian momentálne venuje, isté ale je, že verejnosti a spoločenským podujatiam sa vyhýba. Pred pár dňami sa však bulvárnym fotografom podarilo nafotiť ho pri jeho dome, kde pomáhal s vypratávaním vecí. Na sebe mal pohodlnú teplakovú súpravu a na hlave šiltovku, ktorá bola vždy neodmysliteľnou súčasťou jeho imidžu. 

Brian Harvey
Zobraziť galériu (2)
Brian Harvey  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: East 17Brian Harvey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu