Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Slávny spevák na vianočnom koncerte šokoval: Na pódium prišiel v ženskom overale s MEGA výstrihom!

Sam Smith Zobraziť galériu (11)
Sam Smith (Zdroj: SITA)

LONDÝN - S blížiacimi sa Vianocami začína stúpať počet koncertov a festivalov, ktoré sa spájajú s týmto sviatkom. Jedným z nich je aj dnes už tradičný Jingle Bell Ball, ktorý každoročne počas decembra organizuje rozhlasová stanica Capital FM. Tento rok na ňom zaujal anglický spevák Sam Smith (30), ktorý vystupoval v poriadne bizarnom outfite!

Jingle Bell Ball sa v posledných rokoch stal už neodmysliteľnou súčasťou Vianoc vo Veľkej Británii. Túto akciu organizuje rozhlasová stanica Capital FM a tradičným miestom, kde sa tento festival odohráva, je londýnska aréna The O2.

Na tomto výnimočnom pódiu sa počas minulých rokov objavili tie najväčšie hviezdy hudobného sveta, ako sú napríklad Katy Perry, Taylor Swift, Justin Bieber, Ed Sheeran či Lady Gaga. Počas uplynulého víkendu na ňom vystúpil aj známy anglický spevák Sam Smith.

Ten divákom zaspieval niekoľko svojich hitov, medzi ktorými nechýbali piesne ako I'm Not The Only One či jeden z jeho najnovších počinov Unholy. Smith však zaujal okrem svojho hudobného talentu aj outfitom, ktorý na toto vystúpenie zvolil.

Na pódiu sa objavil v trblietavom kostýme striebornej farby, ktorý mal poriadne hlboký výstrih. Svojím oblečením sa pochválil aj na profile na sociálnej sieti Instagram, kde svojím fanúšikom ukázal niekoľko fotiek z tejto šou.

Sam Smith
Zobraziť galériu (11)
Sam Smith  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Sam Smith
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu