Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Známa herečka kašle na podprsenku: V uliciach takto vyvetrala prsia!

Florence Pugh Zobraziť galériu (7)
Florence Pugh (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Rada provokuje aj počas všedného dňa. Americká herečka Florence Pugh (26) sa totiž pred pár dňami vybrala do obchodu v ružových šatách, pod ktoré si nedala podprsenku. To okamžite využili zvedavé fotoaparáty a tak si môže umelkyňa pridať ďalšiu fotku do zbierky jej odvážnych módnych predstavení.

Florence Pugh sa vďaka svojmu hereckému umeniu stále viac dostáva do povedomia verejnosti. Preslávilo ju viacero filmov, ako napríklad Slnovrat, Black Widow či tohtoročný očakávaný triler Don't Worry Darling, kde si zahrala po boku Harryho Stylesa.

Známa herečka však púta pozornosť aj vďaka svojmu módnemu vkusu. Nemá problém obliecť si odvážne kúsky, či siahnuť po provokatívnom outfite. Už niekoľkokrát sa na verejnosti ukázala v kreácii, pod ktorú si napríklad nedala podprsenku. 

Florence Pugh
Zobraziť galériu (7)
Florence Pugh  (Zdroj: Profimedia)

Poriadne provokatívna bola aj pred pár dňami, keď sa vybrala do luxusného obchodu Fred Segal. Tam si to namierila v ružových šatách, pod ktoré si však nevzala podprsenku. Paparazzi zábery mladej umelkyne sa samozrejme okamžite začali šíriť svetom.

Florence Pugh
Zobraziť galériu (7)
Florence Pugh  (Zdroj: Profimedia)

Florence Pugh sa musela v tomto roku vyrovnávať s nešťastným rozchodom s jej hereckým kolegom Zachom Braffom (47), s ktorým tvorila pár 3 roky. Medzi zaľúbencami bol 21-ročný vekový rozdiel, čo však podľa ich slov nebolo dôvodom rozchodu. Aj keď si herečka svoje súkromie stráži, po konci ich vzťahu si zatiaľ novú lásku nenašla.

Zach Braff
Zobraziť galériu (7)
Zach Braff  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Florence Pugh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu