Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ďalšia OBEŤ nezmyselnej zábavky fanúšikov: Filmovú hviezdu TRAFILI rovno do tváre!

Florence Pugh
Florence Pugh (Zdroj: SITA)

SAO PAULO - V posledných mesiacoch sa stáva pomerne pravidelne, že fanúšikovia hádžu po svetoznámych celebritách najrôznejšie predmety. Najnovšou obeťou tejto zábavky sa počas nedele stala herečka Florence Pugh (27).

Ava Max, Kelsea Ballerini či Bebe Rexha patria na zoznam mien, ktoré počas tohto roka čelili zvláštnej zábavke fanúšikov. Tí začali po umelcoch hádzať najrôznejšie predmety a niektoré prípady skončili nepeknými zraneniami. 

Rovnaká situácia sa naposledy zopakovala aj v brazílskom Sao Paule. Tam sa konala akcia s názvom CCXP 2023, na ktorej sa zúčastnili tie najväčšie herecké hviezdy. Veľkú pozornosť na seba strhli najmä umelci z pripravovaného pokračovania filmu Duna, ktorý sa do kín dostane v prvej polovici budúceho roka.

Pred fanúšikov sa tak postavili známe tváre, ako sú napríklad Zendaya, Timothée Chalamet, Austin Butler či Florence Pugh. Jeden z fanúšikov však po nich hodil neznámy predmet, ktorý trafil poslednú menovanú rovno do tváre. Okrem nej zostali v poriadnom šoku aj jej kolegovia, avšak herečka sa z tohto zásahu rýchlo oklepala a našťastie sa situácia zaobišla bez zranenia. 

Viac o téme: Florence Pugh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu