Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Desivá nehoda známeho hudobníka: Poriadne sa dokaličil a... Dostal TVRDÚ LEKCIU!

Finneas a Billie Eilish Zobraziť galériu (6)
Finneas a Billie Eilish (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Na bicykel si tak skoro nesadne. Americký hudobník Finneas (25) sa so svojimi fanúšikmi podelil o veľmi nepríjemný zážitok. Brat svetovej megahviezdy Billie Eilish (20) totiž v uplynulých dňoch utrpel pri nehode na bicykli zlomeninu kľúčnej kosti a lakťa.

Finneas O’Connell ako znie jeho celé meno, sa venuje hudbe naplno. Okrem produkovania a skladania piesní pre tie najzvučnejšie mená hudobného priemyslu sa venuje aj vlastnej hudbe a na konte má aj štúdiový album s názvom Optimist.

Finneas
Zobraziť galériu (6)
Finneas  (Zdroj: Instagram)

Momentálne sa však bude sa musieť dostať zo zranení, ktoré si nedávno spôsobil. Pri jazde na bicykli totiž nešťastne spadol, preletel cez riadidlá a zlomil si kľúčnu kosť a lakeť.

O všetkom informoval na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. „Pošťastilo sa mi rozbiť môj elektrobicykel, preletieť cez riadidlá a zdemolovať si kľúčnu kosť a lakeť. Závažné posunutie mojej kľúčnej kosti si nanešťastie vyžiadalo operáciu, avšak cítim sa už dobre," napísal hudobník.

Okrem lekárskeho personálu sa poďakoval svojej rodine a najviac vyzdvihol svoju partnerku Claudiu. „Chcem sa poďakovať mojej rodine za ich podporu a lásku. Najväčšie ďakujem patrí Claudii, pretože všetko nechala tak a starala sa o mňa. Počas týchto dní bola pre mňa ako anjel," doplnil spevák.

Finneas a jeho priateľka Claudia Sulewski
Zobraziť galériu (6)
Finneas a jeho priateľka Claudia Sulewski  (Zdroj: Instagram)

Spevák však priznal, že táto nehoda pre neho mohla dopadnúť oveľa horšie. „Cítim sa veľmi hlúpo. Nemal som totiž prilbu a dostal som kvôli tomu veľmi tvrdú lekciu. Som veľmi šťastný, že som stále tu. Dávajte si na seba pozor a ďakujte svojmu telu za všetko, čo pre vás robí. Čoskoro sa vidíme," uzavrel spevák.

Viac o téme: Billie EilishFinneas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu