Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

To bola rýchlovka! O vojne Deppa a Heard natočili FILM: Johnnyho stvárňuje hviezda z Hannah Montana!

Kauzu Johnnyho Deppa a Amber Heard sfilmovali. Zobraziť galériu (3)
Kauzu Johnnyho Deppa a Amber Heard sfilmovali. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Dlhotrvajúci súdny proces medzi Johnnym Deppom (59) a Amber Heard (36) sa dočkal rozsudku len pred štyrmi mesiacmi, no už má svoje filmové spracovanie. Dokument je už v týchto chvíľach k dispozícii na platforme Tubi. Johnnyho stvárňuje hviezda tínedžerského seriálu Hannah Montana!

Šestťtýždňový proces v americkej Virgínii vyvrcholil 1. júna 2022, kedy sedemčlenná porota sa väčšinovo postavila na stranu Johnnyho Deppa. Uznali mu viac ako 10 miliónov dolárov odškodné, Amber potom vyhrala jeden zo svojich troch protinávrhov a Johnny jej musel zaplatiť 2 milióny dolárov. 

Vyhrotený vzťah bývalých manželov je už roky ostro sledovaný a súdny proces vnímal celý svet. Niet preto divu, že sa ho filmári okamžite chytili. A tak len 4 mesiace od vyhlásenia rozsudku sa na streamovacej platforme Tubi objavil film Hot take: The Depp/Heard Trial, ktorý má divákom priblížiť detaily prípadu. 

Mark Hapka ako Johnny Depp
Zobraziť galériu (3)
Mark Hapka ako Johnny Depp

Megan Davis ako Amber Heard
Zobraziť galériu (3)
Megan Davis ako Amber Heard

Johnnyho v dokumente stvárňuje herec Mark Hapka, ktorý je širšiemu publiku známy najmä z tínedžerského seriálu Hannah Montana. V úlohe Amber Heard sa zas objavila Megan David, ktorá si zahrala napríkald v seriáli American Horror Story. Pozrite si upútavku!

Viac o téme: Johnny DeppAmber HeardMegan DavisMark Hapka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu