Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

SVADBA na streche hotela, oslava v BARE: Známy herec (49) sa oženil s krásnou misskou (28)!

Josh Duhamel a Audra Mari Zobraziť galériu (9)
Josh Duhamel a Audra Mari (Zdroj: profimedia.sk)

FARGO - Svoju lásku spečatili svadbou! Sympatický herec Josh Duhamel (49), ktorý bol v minulosti ženatý so speváčkou Fergie (47), sa počas uplynulého víkendu oženil. Svoje "áno" tentokrát povedal Miss World America 2016 - Audre Mari (29). Pozrite sa, ako počas svojho veľkého dňa vyzerali!

Prekvapivé správy o tom, že Josh Duhamel a krásna Audra Mari sú už manželia, sa objavili najskôr na portáli tmz.com. Dokazovali to fotografie návštevníkov istého baru, kde vyobliekaní novomanželia po obrade zavítali a s prítomnými zdieľali svoju radosť. 

Ako pre spomínaný portál prezradil zdroj z okolia dvojice, obrad sa konal na pomerne netradičnom mieste. A to na streche luxusného hotela v meste Fargo, odkiaľ nevesta pochádza. Paparazzi zábery tiež prezrádzajú, že Josha a Audru vyvážal po meste luxusný červený cadillac.

SVADBA na streche hotela,
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: profimedia.sk)

SVADBA na streche hotela,
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Pre krásnu missku ide o prvé manželstvo. Sympatický herec bol v minulosti ženatý so speváčkou Fergie, s ktorou má 9-ročného syna. Dvojica sa dala dokopy v roku 2004, o päť rokov neskôr mali svadbu. Koncom roka 2019 sa po dvoch rokoch odlúčenia rozviedli. Nechajme sa prekvapiť, či krásna misska bude pre Josha tou pravou! 

Viac o téme: Josh DuhamelAudra Mari
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu