Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sexi herečku nafotili na letisku: Jej sexepíl je fuč! Ako šedá myš

Elizabeth Hurley Zobraziť galériu (8)
Elizabeth Hurley (Zdroj: profimedia.sk)

NICE - Stratila sa v dave! Elizabeth Hurley pravidelne zásobuje svoj profil na sociálnej sieti Instagram fotkami v bikinách. 57-ročná herečka ani s pribúdajúcimi rokmi nestráca nič zo svojho sexepílu a vyzerá priam božsky. V týchto dňoch ju ale na letisku nafotili paparazzi a veru, vyzerala úplne inak, než sme zvyknutí.

Zaujímavé, že ju vôbec spoznali! Britská herečka Elizabeth Hurley ma za sebou luxusnú dovolenku, ktorú si užila na jachte v spoločnosti priateľov - Eltona Johna, Davida Furnisha a Davida Walliamsa. Ako inak, na sociálnu sieť Instagram nezabudla pridať záber v bikinách. A fanúšikovia v komentároch samozrejme nešetrili slovami chvály. 

A hoci väčšina jedincov si pri mene Elizabet Hurley predstaví práve jej dokonalú figúru v bikinách, v súkromí chodieva herečka samozrejme aj oblečená. V týchto dňoch ju na letisku nafotili paparazzi. Na sebe mala džínsy, biele tenisky, tričko a oči si maskovala okuliarmi. Pri stretnutí s ňou mnohí okoloidúci možno ani len netušili, že míňajú slávnu herečku...

Elizabeth Hurley
Zobraziť galériu (8)
Elizabeth Hurley  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Elizabeth Hurley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu