Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slávna herečka (57) pózovala v bikinách: Tá žena je hotový PRÍRODNÝ ÚKAZ!

Elizabeth Hurley Zobraziť galériu (6)
Elizabeth Hurley (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Ona vôbec nestarne?! Anglická herečka Elizabeth Hurley (57) sa i vo vyššom veku udržiava vo vynikajúcej forme. Aj preto si môže dovoliť odvážne fotografie, ktoré často pridáva na sociálne siete. Pozrite, telo jej môže závidieť nejedna mladšia dáma!

Herečka a bývala modelka Elizabeth Hurley fanúšikov najnovšie potešila sériou fotografií, na ktorých pózuje napríklad aj na bicykli. Oblečené má len jednoduché plavky jej obľúbenej farby - žltej. Krásna brunetka už roky ohuruje svet svojím mladistvým vzhľadom a dokonalou figúrou. Pri pohľade na ňu to znie priam neuveriteľne, koľko má rokov. 

Elizabeth Hurley
Zobraziť galériu (6)
Elizabeth Hurley  (Zdroj: Instagram)

Pohľad na Elizabeth v bikinách nikdy neomrzí. Za pravdu by nám určite dali všetci jej obdivovatelia. Nadšenými reakciami ani teraz nešetrili. Kým chlapi s nadšením ospevujú jej krivky, pre mnohé ženy je motiváciou a veľkou inšpiráciou. „Si tá najkrajšia herečka vôbec! Hádam neexistujú slová, ktoré by vystihli tvoju krásu! Wau, si nádherná,” to je len pár z vybraných komentárov, v ktorých fanúšikovia chvália slávnu herečku. 

Elizabeth Hurley okrem herectva sa venuje aj navrhovaniu vlastnej kolekcie plaviek a tie si aj sama predvádza. Napokon, s takouto figúrou žiadne modelky ani nepotrebuje. Herečkiným partnerom bol dlhé roky slávny Hugh Grant, s ktorým sa dali dokopy pri natáčaní drámy Remando Al Viento. Účinkovala napríklad v komédii Zmluva s diablom či Wonder Woman.

Viac o téme: Elizabeth Hurley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu