Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Bývalá modelka (50) postavičkou VYRÁŽA DYCH: V úsporných plavkách vyzerá ako Bond Girl

Caprice Bourret Zobraziť galériu (11)
Caprice Bourret (Zdroj: profimedia.sk)

IBIZA - Caprice Bourret (50) pravidelne dokazuje, že patrí medzi veľmi atraktívne ženy. Bývalá modelka, ktorá predvádzala pre tie najväčšie módne značky, sa na najnovších záberoch ukázala v plavkách a zvedavým fotografom sa tak naskytol pohľad na jej perfektnú postavu.

Caprice Bourret patrí medzi najnámejšie tváre modelingu. Počas svojej kariéry spolupracovala s takými značkami, ako sú GQ, Playboy, Vogue a objavila sa aj v prestížnom plavkovom vydaní Sports Illustrated.

Viacero magazínov ju v minulosti označilo za najkrajšiu ženu sveta. Vyskúšala si tiež herectvo a natočila niekoľko filmov, ktoré produkovalo HBO. Takisto sa snažila preraziť aj v podnikaní so svojou vlastnou značkou spodnej bielizne.

Na najnovších záberoch však všetkým doslova vyráža dych. Svoj mladistvý vzhľad sa rozhodla odprezentovať na španielskom ostrove Ibiza, kde dovolenkuje. Radosť z toho, ako sa promenádovala po pláži, mali okrem jej fanúšikov aj zvedavé objektívy paparazzov.

Caprice Bourret
Zobraziť galériu (11)
Caprice Bourret  (Zdroj: profimedia.sk)

Po tom, čo sa jej zábery objavili v médiách, sa komplimenty na jej postavu prakticky nezastavili. Mnohí ju dokonca prirovnávajú k jednému z najväčších sexsymbolov 20. storočia Ursulou Andress, ktorá sa preslávila ako bond girl v prvom filme o agentovi 007.

Ursula Andress
Zobraziť galériu (11)
Ursula Andress  (Zdroj: United Artists)

Viac o téme: Caprice Bourret
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu