Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

RANA pre fanúšikov "lesbičiek" z t.A.T.u.: Náhla SMRŤ!

Lena Katina a Yulia Volkova Zobraziť galériu (2)
Lena Katina a Yulia Volkova (Zdroj: profimedia.sk)

MOSKVA - Slávnu ruskú formáciu t.A.T.u., ktorá sa preslávila na prelome milénia, netreba hádam nikomu predstavovať. Lena Katina a Yulia Volkova, ktoré budovali svoj úspech aj na tom, že tvoria lesbický pár, majú hlavu v smútku. Dôvodom je náhla smrť gitaristu, skladateľa a textára Maxima Galsťjana, ktorý s nimi svojho času vystupoval.

Nas Ne Dagonjat, All The Things She Said, All About Us, to sú len vybrané zo skladieb, ktorými sa formácia t.A.T.u. preslávila aj za hranicami rodného Ruska. V roku 2003 sa kontroverzné duo spolu s kapelou zúčastnilo súťaže Eurovision Song Contest 2003. A bol to práve Maxim Galsťjan, ktorý bol jedným z členov ich kapely. 

VIDEO: Formácia t.A.T.u. na Eurovision Song Contest 2003.

Spomínaný hudobník navždy odišiel počas uplynulého víkendu. Podľa medializovaných informácií zomrel na komplikácie vyvolané nákazou COVID-19. Uviedol to tak vládny denník Rossijskaja gazeta.

Internetový portál Gazeta.ru tiež pracuje s verziou, že Maxima zabil koronavírus a odvoláva sa na jeho kolegov. Oficiálna príčina smrti zatiaľ nebola uvedená.

Julia Volkova a Lena Katina na súťaži Eurovision Song Contest 2003, kde s nimi vystupoval aj Maxim Galsťjan, ktorý počas uplynulého víkendu zomrel.
Zobraziť galériu (2)
Julia Volkova a Lena Katina na súťaži Eurovision Song Contest 2003, kde s nimi vystupoval aj Maxim Galsťjan, ktorý počas uplynulého víkendu zomrel.  (Zdroj: profimedia.sk)

Okrem vystupovania s t.A.T.u. pôsobil Maxim Galsťjan napríklad aj v kapele IFK, ktorá bola v roku 1999 predskokanom slávnych Red Hot Chili Pepper na koncerte v Moskve.

V súvislosti s koronavírusom zaznamenali v Moskve v sobotu 9 120 nových prípadov nákazy za 24 hodín. Viac čítajte TU!

Viac o téme: T.A.T.u.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu